Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenEvenementen

Evenement
Voorlichtingsbijeenkomst ARBO
Ongevallen hebben een grote impact op mensen in het bedrijf. Tijdens de ARBO voorlichtingsbijeenkomsten zal dit onderwerp aandacht krijgen. Daarnaast krijgt u een update van de ontwikkelingen op diverse onderwerpen zoals arborisico’s en -normen. Naast FME zullen ook de verbetercoaches van '5xBeter' aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.
Evenement
Industriepoort
De wereld verandert in razend tempo. Concurrentie kent geen grenzen, klanten stellen steeds hogere eisen en technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Wat bekent dit voor de industrie en de overheid? U bent van harte uitgenodigd om op 19 november 2014 over dit onderwerp mee te praten op Industriepoort.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Arab Health 2015
Holland High Tech House op Hannover Messe 2015
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Op het gebied van industrie is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2014, toen Nederland gastland was, trok deze beurs 5000 exposanten uit meer dan 100 landen met 180.000 internationale bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma.

Congres 2014

Congres 2014
Meld u aan
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Footer