Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenEvenementen

Evenement
FME Conecta 2014
Het netwerkevent van FME Internationaal Ondernemen voor internationaal actieve ondernemingen in de technologische industrie. Noteert u deze datum alvast in de agenda!
Evenement
Denk mee over vernieuwingen in het onderwijs
Dit is het moment om met collegabedrijven, het vmbo en het mbo om de tafel te gaan zitten en essentiële keuzes te maken voor het techniekonderwijs.
Handelsmissie
Handelsmissie Vietnam
FME organiseert in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie en het CBI van 4 tot en met 10 oktober 2014 een handelsmissie naar Ho Chi Minh, Vietnam. Het voornaamste doel van de missie is het leggen van contacten met bedrijven en organisaties in Vietnam voor samenwerking, opzetten productiefaciliteit, export en sourcing.
Evenement
NRG Battle voor industriële energiebesparing
Op woensdag 8 oktober, tijdens de Vakbeurs Energie2014, organiseert FME’s Cluster Energie een NRG Battle. De NRG Battle is een innovatiewedstrijd waarin toptalent en bedrijven samenwerken om oplossingen te vinden voor industriële energiebesparing. Heeft u een uitdagende vraag die u graag gekraakt ziet worden door een topteam? Doe dan mee!
Evenement
Industrial Morning
In de industrie liggen tal van kansen op het gebied van energiebesparing en verduurzaming. Kansen die zeer veel kunnen opleveren. Op Energie 2014 krijgen die kansen volop aandacht in de vorm van een inspirerend, informatief ochtendprogramma op 9 oktober 2014 in het Energietheater: Industrial Morning.
Dutch Sports Infrastructure/FME inkomende missie Vinci Construction 9 oktober 2014 – B2B meetings
Op 9 oktober organiseert FME/Dutch Sports Infrastructure in samenwerking met Transfer Consultancy B2B meetings met de directie inkoop van Vinci Construction. Vinci is op zoek is naar nieuwe (innovatieve) toeleveranciers. Voor het Primmea project is Vinci specifiek op zoek naar kostenbesparende systemen en oplossingen. Daarnaast is ook specifiek interesse uitgesproken voor toeleveranciers van bruggen en tunnels.
Evenement
Netherlands India Business Meet
On Tuesday 21 October ING, KPMG and the Netherlands India Chamber of Commerce & Trade (NICCT) will organize the Netherlands India Business Meet (NIBM) for the 9th time. Currently the NIBM is the largest business conference in the Netherlands promoting the bilateral economic relationship between India and the Netherlands. Last year almost 300 business men, business women and government officials gathered for the NIBM which was built around the themes ‘partnerships’ and ‘innovation’.

FMEactueel

FMEactueel
Blijf up-to-date via FMEactueel
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Footer