Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenEvenementen

Evenement
Bijeenkomst ontwikkelingen vernieuwbouw naar NoM (Nul-op-de-Meter)
Op 27 augustus 2014 organiseert FME’s Cluster Bebouwde Omgeving in samenwerking BJW Wonen een informatie- en kennismakingsbijeenkomst over de transformatie van bestaande woningen naar comfortabele Nul-op-de-Meter-woningen (NoM). Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de ontwikkeling van integrale installatieconcepten en de prijs-prestatieverhouding daarvan.
Evenement
FME The Next Generation: scoren met Sports Infrastructure!
Met het platform FME The Next Generation koppelt FME ambitieuze managers van lidbedrijven aan elkaar. Op deze manier kunnen ‘Nexters’ kennis met elkaar delen en elkaar adviseren en inspireren bij het oplossen van herkenbare (organisatie)problemen.
Werksessie Smart Industry
De vierde industriële revolutie is in volle gang: de industrie verandert de komende decennia ingrijpend door de nieuwe mogelijkheden die ICT en internet bieden. Nederland wil voorop lopen in deze ontwikkelingen om zo de concurrentiekracht van onze bedrijven te vergroten en ervoor te zorgen dat sterke en succesvolle industriebedrijven uitdagend werk bieden.
Evenement
FME Conecta 2014
Het netwerkevent van FME Internationaal Ondernemen voor internationaal actieve ondernemingen in de technologische industrie. Noteert u deze datum alvast in de agenda!
Handelsmissie
Handelsmissie Vietnam
FME organiseert in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie en het CBI van 4 tot en met 10 oktober 2014 een handelsmissie naar Ho Chi Minh, Vietnam. Het voornaamste doel van de missie is het leggen van contacten met bedrijven en organisaties in Vietnam voor samenwerking, opzetten productiefaciliteit, export en sourcing.
Evenement
NRG Battle voor industriële energiebesparing
Op woensdag 8 oktober, tijdens de Vakbeurs Energie2014, organiseert FME’s Cluster Energie een NRG Battle. De NRG Battle is een innovatiewedstrijd waarin toptalent en bedrijven samenwerken om oplossingen te vinden voor industriële energiebesparing. Heeft u een uitdagende vraag die u graag gekraakt ziet worden door een topteam? Doe dan mee!

Footer