Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenAgenda

Workshop
Training: 'Het leren werken met ISF'
Gedurende een training van twee dagen wordt de deelnemer vertrouwd gemaakt met het functiewaarderingssysteem ISF. Tijdens de training staat de vraag centraal hoe men binnen dit systeem de functies in het bedrijf kan waarderen en rangschikken. Na de training heeft de deelnemer inzicht in de werking en toepassing van het systeem en is de basiskennis aanwezig om ISF in de eigen onderneming, conform de daarvoor geldende kwalitatieve normen, toe te passen.
Workshop
Wijzigingen rondom de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie)
Het aantal zogenaamde ZZP’ers is de afgelopen jaren fors toegenomen. Veel werknemers zijn als ondernemer voor zichzelf begonnen. Maar ziet de fiscus hen ook als ondernemer en waar hangt dit vanaf? Om zowel de ZZP’er als zijn opdrachtgever meer zekerheid te bieden, kan gebruik gemaakt worden van de VAR, ofwel de Verklaring Arbeidsrelatie. De VAR maakt duidelijk of een opdrachtnemer al dan niet als ondernemer kan worden aangemerkt. Erg belangrijk, want anders zou het zomaar kunnen zijn dat u loonheffing en premies dient in te houden. In deze workshop wordt duidelijk welke aspecten daarbij van belang zijn en hoe u hiermee in de praktijk dient om te gaan. Alleen op deze manier kunt u als opdrachtgever onaangename verrassingen voorkomen. Aan de orde komen ook de op stapel staande wijzigingen rondom de VAR en wordt aan de hand van aansprekende rechterlijke uitspraken ingegaan op de problemen uit de alledaagse praktijk.
Workshop
De monteur als ambassadeur
Monteurs komen dagelijks bij hun klanten. Soms is dat vanuit een routinecontrole, maar vaak is de aanleiding voor de klant minder prettig omdat hij bijvoorbeeld te maken heeft met een storing. Voor de organisatie echter betekent dit wederom een contactmoment met de klant, waarbij voor de monteur de taak is weggelegd om zo klantvriendelijk mogelijk te werk te gaan en een zo goed mogelijke oplossing te bieden. De monteur is niet alleen de technisch specialist, maar hij is tevens in de gelegenheid om in commercieel opzicht een bijdrage te leveren aan de relatie tussen uw organisatie en de klant. Kortom; de monteur is op dat moment het visitekaartje van de organisatie. Maar hoe dient de monteur nu om te gaan met deze klant? Hoe kan hij, in commercieel opzicht, zijn vragen het beste beantwoorden? En hoe gaat hij om met klachten die deze klant wellicht naar hem uit? Op deze en vele andere vragen geeft deze workshop de juiste antwoorden en tips.
Handelsmissie
Inkomende missie Ghana
Tussen 8 en 13 februari bezoekt een Ghanese delegatie ons land om kennis te maken met Nederlandse bedrijven, producten en materialen binnen de sectoren bouw, agri-food en textiel.
Handelsmissie
Healthcare Missie naar de Wereldbank
Van 3 t/m 5 maart 2015 organiseert Task Force Health Care (TFHC), in samenwerking met de Nederlandse ambassade te Washington D.C., een specifieke healthcare missie naar de Washington D.C. voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector. De missie staat in het teken van de Wereldbank Groep.
Beursdeelname
Holland Energy House op Hannover Messe 2015
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2013 trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in hal 27, Energy Generation and Storage.
Beursdeelname
Holland High Tech House op Hannover Messe 2015
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen Op het gebied van industrie is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2014, toen Nederland gastland was, trok deze beurs 5000 exposanten uit meer dan 100 landen met 180.000 internationale bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de Connecting Healthcare IT 2015
Van 14 tot en met 16 april 2015 vindt in Berlijn de vakbeurs Connecting Healthcare IT (conhIT) plaats. Deze specialistische beurs is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s belangrijkste beurs op het gebied van gezondheidszorg en IT. In 2014 presenteerden 359 exposanten uit 10 landen tijdens de conhIT innovaties en trends voor de IT in de gezondheidszorg en werd de beurs door 6.495 bezoekers uit 65 landen bezocht.
Workshop
Workshop Exportcontrole & Sanctiebeleid
Deze workshop is voor bedrijven die technologische producten en diensten exporteren, maar zich niet of te weinig realiseren welke mogelijke risico’s zij lopen. De technologische industrie produceert een veelheid aan hoogwaardige producten, die kunnen vallen onder zogenaamde ‘strategische goederen’: goederen met een (mogelijke) militaire toepassing. Het kan dus zijn dat uw bedrijf producten of onderdelen levert die, zonder dat u het weet, vallen onder exportcontrole. Ook zakendoen met landen waarvoor sancties gelden zorgen voor een verhoogd bedrijfsrisico.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de African Utility Week van 12-14 mei 2015 in Kaapstad
Wilt u exposeren op het grootste en meest uitgebreide evenement op het gebied van energie-opwekking, transmissie, distributie, metering, renewable energy en energy efficiency op het Afrikaanse continent? Meld u dan nu aan voor het Holland Paviljoen op de African Utility Week.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op China Medical Equipment Fair 2015
Van 15 t/m 18 mei 2015 vindt in Shanghai de medische vakbeurs China Medical Equipment Fair (CMEF) 2015 plaats. Deze beurs vindt twee keer per jaar plaats en de lente editie is de meest internationaal georiënteerde versie. In 2014 telde de CMEF maar liefst 92.399 bezoekers (uit 140+ landen) en 2.800 exposanten uit 26 landen.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Power-Gen 2015
Van 9 tot en met 11 juni 2015 vindt in de RAI in Amsterdam de vakbeurs Power-Gen Europe 2015 plaats. Jaarlijks nemen steeds meer bedrijven en organisaties uit de energiesector deel aan de Power-Gen Europe. Ook volgend jaar is de Nederlandse industrie prominent aanwezig met een Holland Paviljoen. Zeker nu deze editie in Nederland wordt gehouden. We willen graag aan de wereld zien wat wij in Nederland doen en kunnen: Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking alsmede duurzame energie, bundelen hun krachten in een collectieve presentatie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Gastech 2015, Singapore Expo
FME organiseert, in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions, een collectieve Nederlandse beursinzending op wereldwijd de belangrijkste gasvakbeurs en conferentie, de Gastech.

Workshop
Training: 'Het leren werken met ISF'
Workshop
Wijzigingen rondom de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie)
Workshop
De monteur als ambassadeur
Handelsmissie
Inkomende missie Ghana
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Technostarters

Technostarters

Footer