Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenActiviteiten

Handelsmissie
EK 2016 missie Frankrijk
FME organiseert in januari 2014 een missie naar één van de speelsteden van het EK 2016. In overleg met betrokken partijen wordt een selectie gemaakt van de speelsteden die voor de Nederlandse industrie het meest kansrijk zijn.
Seminar
Seminar Cleantech focus op India
Wat zijn de kansen en mogelijkheden voor Nederlandse Cleantech bedrijven in India? India is één van de opkomende economieën waar duurzame projecten op verschillende terreinen op tafel liggen. Binnen het land vindt een verschuiving plaats naar een integrale aanpak van alle gebieden. Het Nederlandse bedrijfsleven kan van toegevoegde waarde zijn in het introduceren van innovatieve oplossingen op het gebied van afval, water, het tegengaan van vervuiling en het reduceren van fossiele brandstofgassen. Cleantech Holland organiseert in samenwerking met EUROCHAMBRES (Brussel) en het European Business and Technology Centre (India), een seminar op dinsdag 22 april 2014 om een beter beeld te krijgen van de marktkansen in India.
Handelsmissie
WK 2022 handelsmissie naar Qatar
Van 6 t/m 8 mei organiseert Dutch Sports Infrastructure/FME in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Doha een handelsmissie naar Qatar. In vervolg op diverse collectieve bijeenkomsten met Qatar in 2013 zullen nieuwe bijeenkomsten worden georganiseerd waar het Nederlandse bedrijfsleven zich gezamenlijk presenteert. Tijdens de handelsmissie zullen Nederlandse bedrijven in contact worden gebracht met organisaties die inmiddels al betrokken zijn bij de design fase en uitwerking van tenders voor stadions en grote infrastructurele werken.
Matchmaking
Matchmakingreis toeleveringsindustrie voor Agro & Food Frankrijk
Het FME Agro & Food-cluster en TRANSFER Consultancy organiseren een korte en intensieve matchmakingreis naar Frankrijk. De reis wordt georganiseerd voor Nederlandse bedrijven die willen toeleveren aan de Franse agro & food sector. Doel van de reis is om uw bedrijf in contact te brengen met voor u interessante partijen. Een groot deel van de missie verloopt individueel. Er zullen daarnaast 1 á 2 collectieve bedrijfsbezoeken plaatsvinden.
Handelsmissie
Handelsmissie Dutch Energy Solutions naar Oman
De golfregio is een belangrijke regio voor het Nederlandse bedrijfsleven. De grote olie- en gas projecten in de regio bieden kansen voor Nederlandse bedrijven die onderscheidende producten of diensten kunnen aanbieden.
Handelsmissie
Handelsmissie Offshore Wind NL-Duitsland-VS
In navolging op de succesvolle missie in maart 2012 naar Hamburg en Bremerhaven organiseert Cleantech Holland op 19 en 20 mei 2014 een handelsmissie naar Duitsland voor de offshore wind sector. Het doel van de missie is het verder ontwikkelen van het netwerk in Duitsland en een platform te creëren om kennis uit te wisselen met Duitse bedrijven en instellingen.
Seminar
‘Climate for Investment in Saudi Arabia’
U kunt zich nu aanmelden voor het Dutch Energy Solutions seminar ‘Climate for Investment in Saudi Arabia’ met Aramco Overseas Company op 23 mei 2014. Deze netwerk bijeenkomst is bedoeld voor (toekomstige) leden van Dutch Energy Solutions en geïnteresseerden om de contacten binnen het netwerk aan te halen en ervaringen uit te wisselen.
Handelsmissie
Agro Food & Technology, Handelsmissie naar Turkije
Van 1 tot en met 5 juni aanstaande organiseert FME Agro & Food Cluster een handelsmissie Agro Food & Technology naar Turkije. Ontdek de groei van de Turkse economie en de snelle modernisering van de lokale voedselproductie in deze driedaagse missie. Turkije heeft niet alleen een grote binnenlandse vraag, de land is binnen de regio de grootste exporteur van agrarische producten én belangrijkste producent van processing equipment.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Powergen 2014 (VOL)
Wilt u exposeren op de invloedrijkste en belangrijkste vakbeurs en conferentie op energiegebied in Europa? Meld u dan nu aan voor het Holland Paviljoen op POWERGEN 2014. De beurs wordt gehouden van 3 tot en met 5 juni 2014.
Beursdeelname
Global Offshore Wind UK
Neem deel aan de Global Offshore Wind beurs met conferentie Cleantech Holland organiseert een Holland Paviljoen op de Global Offshore Wind van 11 tot en met 12 juni 2014. Tijdens deze bijeenkomst komt u in contact met wereld belangrijkste spelers op Offshore Wind gebied.
Workshop
Workshop Exportcontrole en Sanctiebeleid juni 2014
Centraal in deze workshop staat de vraag: 'Controlelijsten en vergunningsaanvragen: hoe ga ik hier als exporteur mee om?' Bedrijven krijgen inzicht in exportcontrole en sanctiebeleid. Er worden handreikingen gegeven voor het opzetten van een exportcontrole compliance systeem.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Medical Fair Asia
Van 9 tot en met 11 september 2014 vindt in de Suntec Singapore de vakbeurs Medical Fair Asia plaats. De Task Force Health Care (TFHC) organiseert in samenwerking met FME een Holland Paviljoen op deze vooraanstaande beurs.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de Photovoltic Solar Energy Exhibition
Van 23 tot en met 25 september 2014 vindt de Solar Energy Conference and Exhibition plaats in de RAI, Congres en Exhibition Centre in Amsterdam. Deelnemen aan de Solar Energy Exhibition is een uitgelezen kans om uw bedrijf te presenteren op dit duurzame energie evenement bestaande uit een vakbeurs en een conferentie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de International FoodTec India 2014
Van 14 tot en met 16 november 2014 vindt in de Bombay Exhibition Centre de vakbeurs International FoodTec India plaats. Deze beurs wordt eens per twee jaar georganiseerd en is dé beurs in India op het gebied van food processing equipment en technologie.

Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Bronswerk Heat Transfers BB ontwerpt en fabriceert warmtewisselaars voor de internationale olie- en gasindustrie. Het bewerken van de internationale markt vraagt veel tijd en energie. De diensten van FME Internationaal Ondernemen bieden dan ook een uitstekende aanvulling op onze inspanningen. Deelname aan FME activiteiten in het buitenland heeft ons een groot aantal nieuwe klanten opgeleverd.”
Sjaak Remmerswaal, algemeen directeur Bronswerk Heat Transfers BV
international business development manager
(079) 353 12 83
international business development manager
(079) 353 12 81
senior projectmanager
(079) 353 11 96

Footer