Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenActiviteiten

Handelsmissie
Handelsmissie Agrifood en Tuinbouw naar Centraal Amerika
Van 8 t/m 14 maart 2015 organiseert FME in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een handelsmissie naar Centraal-Amerika. Gedurende 7 dagen voert de missie langs Nicaragua, Guatemala en Costa Rica. De belangrijkste thema’s die centraal staan in deze missie zijn tuinbouw en agrifood.
Evenement
Bijeenkomst: internationale kansen voor de Topsector LSH
Op donderdag 12 maart 2015 van 14:00 tot 19:00 organiseert de Task Force Health Care i.s.m. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Ambassade te Pretoria, Zuid-Afrika, en de NBSO te Manchester, Verenigd Koninkrijk (VK), een bijeenkomst ‘Internationale kansen voor de Topsector LSH’. De bijeenkomst zal onder meer ingaan op marktkansen in Zuid-Afrika en het VK en actualiteiten met betrekking tot Internationalisering en Export binnen de Topsector Life Sciences & Health.
Handelsmissie
Offshore wind missie naar Denemarken en Noord-Duitsland
Van 17 tot en met 20 maart 2015 organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken een missie naar Denemarken en Noord-Duitsland onder leiding van minister Ploumen. Cleantech Holland/FME is medeorganisator van het Offshore Wind-programma binnen deze missie.
Handelsmissie
Healthcare missies naar Denemarken en Noord-Duitsland
Van 17 t/m 20 maart 2015 organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het postennetwerk in Denemarken en Duitsland i.s.m. Task Force Health Care en FME een Healthcare missie naar Denemarken (17–18 maart) en Noord-Duitsland (19–20 maart) voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector.
Workshop
Business English
Als u met meer zelfvertrouwen in het Engels wilt communiceren dan is de workshop Business English echt iets voor u. U leert de geschreven en ongeschreven wetten van het Business English kennen, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Engelstalige contacten tegemoet kunt treden en vanaf het eerste moment resultaatgericht zaken met hen kunt doen.
Handelsmissie
Economische missie naar de Verenigde Arabische Emiraten met Minister Ploumen en Burgemeester Aboutaleb
Op 30 en 31 maart a.s. zal Minister Ploumen van Buitenlandse handel samen met Burgemeester Aboutaleb een bezoek brengen aan de Verenigde Arabische Emiraten. Op verzoek van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en in het verlengde van het Partners for International Business (PIB) programma voor Dutch Energy Solutions dat in december jl. werd ondertekend organiseert FME/Dutch Energy Solutions tijdens deze missie een programma voor de Nederlandse toeleveranciers in de gastechnologie. Dit programma biedt een uitstekende gelegenheid om de contacten met onder meer de ADNOC Group te verstevigen.
Beursdeelname
Holland Energy House op Hannover Messe 2015
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2013 trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in hal 27, Energy Generation and Storage.
Beursdeelname
Holland High Tech House op Hannover Messe 2015
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen Op het gebied van industrie is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2014, toen Nederland gastland was, trok deze beurs 5000 exposanten uit meer dan 100 landen met 180.000 internationale bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de Connecting Healthcare IT 2015
Van 14 tot en met 16 april 2015 vindt in Berlijn de vakbeurs Connecting Healthcare IT (conhIT) plaats. Deze specialistische beurs is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s belangrijkste beurs op het gebied van gezondheidszorg en IT. In 2014 presenteerden 359 exposanten uit 10 landen tijdens de conhIT innovaties en trends voor de IT in de gezondheidszorg en werd de beurs door 6.495 bezoekers uit 65 landen bezocht.
Workshop
Workshop Exportcontrole & Sanctiebeleid
Deze workshop is voor bedrijven die technologische producten en diensten exporteren, maar zich niet of te weinig realiseren welke mogelijke risico’s zij lopen. De technologische industrie produceert een veelheid aan hoogwaardige producten, die kunnen vallen onder zogenaamde ‘strategische goederen’: goederen met een (mogelijke) militaire toepassing. Het kan dus zijn dat uw bedrijf producten of onderdelen levert die, zonder dat u het weet, vallen onder exportcontrole. Ook zakendoen met landen waarvoor sancties gelden zorgen voor een verhoogd bedrijfsrisico.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Power-Gen 2015
Van 9 tot en met 11 juni 2015 vindt in de RAI in Amsterdam de vakbeurs Power-Gen Europe 2015 plaats. Jaarlijks nemen steeds meer bedrijven en organisaties uit de energiesector deel aan de Power-Gen Europe. Ook volgend jaar is de Nederlandse industrie prominent aanwezig met een Holland Paviljoen. Zeker nu deze editie in Nederland wordt gehouden. We willen graag aan de wereld zien wat wij in Nederland doen en kunnen: Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking alsmede duurzame energie, bundelen hun krachten in een collectieve presentatie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen European Utility Week
Wilt u exposeren op het grootste en meest uitgebreide evenement op het gebied van Smartgrids, transmissie & distributie, metering, renewable energy integration , energy efficiency en IT-oplossingen in Europa? Meld u dan voor deelname aan de European Utility Week in november.

Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Bronswerk Heat Transfers BB ontwerpt en fabriceert warmtewisselaars voor de internationale olie- en gasindustrie. Het bewerken van de internationale markt vraagt veel tijd en energie. De diensten van FME Internationaal Ondernemen bieden dan ook een uitstekende aanvulling op onze inspanningen. Deelname aan FME activiteiten in het buitenland heeft ons een groot aantal nieuwe klanten opgeleverd.”
Sjaak Remmerswaal, algemeen directeur Bronswerk Heat Transfers BV
international business development manager
(079) 353 12 83
international business development manager
(079) 353 12 81
senior projectmanager
(079) 353 11 96

Footer