Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenActiviteiten

Handelsmissie
Life Sciences & Health missie naar Denemarken
Van 22 tot 26 september organiseert de Task Force Health Care in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen een Healthcare missie naar Denemarken voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector.
Matchmaking
Incoming Mission Ghana WASH
Within the context of the third Ghana WASH Window call for proposals expected to open in four weeks, NABC, FME and NWP receive a delegation of 15 Ghanaian companies, professional associations and 5 local government officials accompanied by Mr. Julius Debrah, the new Minister of Local Government and Rural Development from 29 September - 3 October 2014.
Handelsmissie
DES Uitgaande Missie Arabische Emiraten
De productiecapaciteit in de UAE zal volgens planning in 2018 aanzienlijk zijn verhoogd. Verder zijn er veel ontwikkelingen op enhanced oil recovery (EOR) technologieën om maximale resultaten uit onshore en offshore projecten te behalen.
Handelsmissie
Uitgaande missie Qatar
De bouw van stadions in Qatar zullen in 2014 grotendeels worden aanbesteed. Dit najaar organiseert DSI een bezoek aan Qatar om contacten met de Supreme Committee for Legacy & Delivery op te volgen. Tevens staat een bezoek aan het bouwbedrijf Redco op de planning.
Evenement
FME Conecta 2014
Het netwerkevent van FME Internationaal Ondernemen voor internationaal actieve ondernemingen in de technologische industrie. Noteert u deze datum alvast in de agenda!
Workshop
Europese praktijkrichtlijn Ecodesign
Op 18 februari 2014 is de Europese praktijkrichtlijn Ecodesign gelanceerd. De norm, volledig “Mechanical products – Methodology for reduction of environmental impacts in product design and development” CEN/TS 16524, is bij uitstek geschikt voor OEM bedrijven en hun toeleveranciers om een bestaand mechanisch product te evalueren en te verbeteren. De norm kan ook worden toegepast bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Deze methodiek is ontwikkeld door FME en Koninklijke Metaalunie in samenwerking met NEN en met input van Federatie NRK. De norm wordt als Nederlandse Praktijkrichtlijn door NEN uitgegeven.
Handelsmissie
Handelsmissie Vietnam
FME organiseert in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie en het CBI van 4 tot en met 10 oktober 2014 een handelsmissie naar Ho Chi Minh, Vietnam. Het voornaamste doel van de missie is het leggen van contacten met bedrijven en organisaties in Vietnam voor samenwerking, opzetten productiefaciliteit, export en sourcing.
Workshop
Succesvol zakendoen in Duitsland
Haal meer uit de relaties met uw Duitse zakenpartners. Zakelijk succes in de Duitse markt is sterk afhankelijk van een goed begrip van taal en cultuur. Resultaatgericht communiceren houdt in: zich kunnen inleven in de ander, in zijn cultuur, zijn omgangsregels, gewoontes en zijn lokale eigenaardigheden. Contacten opbouwen en contacten verbeteren. We willen u graag laten zien op welke manier.
Dutch Sports Infrastructure/FME inkomende missie Vinci Construction 9 oktober 2014 – B2B meetings
Op 9 oktober organiseert FME / Dutch Sports Infrastructure in samenwerking met Transfer Consultancy B2B meetings met de directie inkoop van Vinci Construction.
Handelsmissie
Holland Meeting Point op Green Aruba
RVO organiseert van 20 tot en met 25 oktober 2014 een economische missie naar Curaçao en Aruba met Simon Smits, directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen. De conferentie ‘Green Aruba where Europe meets the Americas’ (GA-EMA) maakt deel uit van het missieprogramma en biedt u de mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven uit Aruba en Latijns-Amerika op het gebied van duurzame energie, technologie, infrastructuur en toerisme.
Handelsmissie
Business Development en Matchmaking Reis - Offshore Wind Frankrijk
Met gewijzigd programma In navolging van de zeer succesvolle missie in 2012 organiseren Cleantech Holland en FME dit najaar in samenwerking met Transfer LBC en de Nederlandse Ambassade te Parijs een matchmaking reis naar Frankrijk voor de offshore wind sector.
Workshop
Indiase taal en cultuur
Whether you are going to India for business or pleasure, knowing the ways Indian people interact and their social-business etiquettes always comes useful for practical purposes of travelling, living and making fruitful business relationships. This workshop's focus is on explaining India in its linguistic and cultural milieu. The one day workshop has been divided into four themes with emphasis on day to day situations of business communication, and ways to deal with them. The workshop has an interactive approach where all participants will have ample opportunities to polish their communication skills. The language of the workshop will be English.
Evenement
Netherlands India Business Meet
On Tuesday 21 October ING, KPMG and the Netherlands India Chamber of Commerce & Trade (NICCT) will organize the Netherlands India Business Meet (NIBM) for the 9th time. Currently the NIBM is the largest business conference in the Netherlands promoting the bilateral economic relationship between India and the Netherlands. Last year almost 300 business men, business women and government officials gathered for the NIBM which was built around the themes ‘partnerships’ and ‘innovation’.
Handelsmissie
Economische missie naar China met minister Lilianne Ploumen
Uitgaande missie India
Dit najaar zal DSI met een groep bedrijven India bezoeken om het MOU tussen Nederland en India op het gebied van sportinfrastructuur op te volgen. Renovatie van bestaande stadions voor de Indian Super League (voetbal) en aanleg van indoorsportfaciliteiten staan op de Indiase agenda.
Studiereis
FME Innovatiereis Silicon Valley
Innovatie is een belangrijk thema binnen ieder bedrijf in de foodsector. Als het over innoveren gaat wordt er vaak gekeken naar producten in de eigen branche. Maar wat gebeurt er als u een kijkje neemt in andere branches en een heel ander land? FME nodigt u uit om mee te gaan naar Silicon Valley en San Francisco voor een studiereis over innovatie. Silicon Valley is het Mekka op het gebied van innovatie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op European Utility Week
Wilt u exposeren op het grootste en meest uitgebreide evenement op het gebied van smart energy? Meld u dan nu aan voor het Holland Paviljoen op de European Utility Week die van 4 tot en met 6 november 2014 in de Amsterdam RAI gehouden wordt.
Handelsmissie
Startersmissie Metaal & Techniek Duitsland
FME en Metaalunie organiseren een handelsmissie naar Nordrhein Westfalen voor startende exporteurs in de Metaal & Techniek. Een programma met bedrijfsbezoeken en matchmaking wordt uitgevoerd onder het Starters in International Business (SIB) instrument van de overheid.
Beursdeelname
Holland Paviljoen Medica Düsseldorf
Na het succes van afgelopen jaar organiseert de Task Force Health Care opnieuw het initiatief om de Nederlandse life sciences & health sector collectief te positioneren op de Medica 2014.
Beursdeelname
Powered by Dutch Technology Innovation Plaza op MEDICA 2014
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de International FoodTec India 2014
Van 14 tot en met 16 november 2014 vindt in de Bombay Exhibition Centre de vakbeurs International FoodTec India plaats. Deze beurs wordt eens per twee jaar georganiseerd en is dé beurs in India op het gebied van food processing equipment en technologie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Aspire 4 Sports
Na het succes van vorig jaar organiseert Dutch Sports Infrastructure opnieuw een onderscheidend Holland paviljoen op de toonaangevende sporvakbeurs ‘Aspire 4 Sports’ in Qatar. Kijk voor meer informatie en een impressie van het Holland Paviljoen van vorig jaar op: www.dutchsportsinfrastructure.nl
Workshop
Workshop Exportcontrole & Sanctiebeleid
Deze workshop is voor bedrijven die technologische producten en diensten exporteren, maar zich niet of te weinig realiseren welke mogelijke risico’s zij lopen. De technologische industrie produceert een veelheid aan hoogwaardige producten, die kunnen vallen onder zogenaamde ‘strategische goederen’: goederen met een (mogelijke) militaire toepassing. Het kan dus zijn dat uw bedrijf producten of onderdelen levert die, zonder dat u het weet, vallen onder exportcontrole. Ook zakendoen met landen waarvoor sancties gelden zorgen voor een verhoogd bedrijfsrisico.
Handelsmissie
DES Uitgaande Missie Qatar
Qatar is de grootste LNG exporteur van ter wereld. Energy efficiency en process efficiency zijn belangrijke onderwerpen thema’s in de regio waar Nederlandse kennisinstellingen en Nederlandse toeleveranciers met vernieuwende technologieën een bijdrage aan kunnen leveren.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Clean Energy Expo China
Van 1 tot en met 3 april 2015 wordt in het China National Convention Center de Clean Energy Expo georganiseerd. Nederland zal daar met een paviljoen vertegenwoordigd zijn. De CEEC is het evenement voor renewable energy in China. In 2014 hebben 22.000 bezoekers de beurs bezocht waar 300 deelnemers zich presenteerden op ruim 20.000 m2.
Beursdeelname
Holland Energy House op Hannover Messe 2014
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2013 trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in hal 27, Energy Generation and Storage.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Power-Gen 2015
Van 9 tot en met 11 juni 2015 vindt in de RAI in Amsterdam de vakbeurs Power-Gen Europe 2015 plaats. Jaarlijks nemen steeds meer bedrijven en organisaties uit de energiesector deel aan de Power-Gen Europe. Ook volgend jaar is de Nederlandse industrie prominent aanwezig met een Holland Paviljoen. Zeker nu deze editie in Nederland wordt gehouden. We willen graag aan de wereld zien wat wij in Nederland doen en kunnen: Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking alsmede duurzame energie, bundelen hun krachten in een collectieve presentatie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Gastech 2015, Singapore Expo
FME organiseert, in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions, een collectieve Nederlandse beursinzending op wereldwijd de belangrijkste gasvakbeurs en conferentie, de Gastech.

Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Bronswerk Heat Transfers BB ontwerpt en fabriceert warmtewisselaars voor de internationale olie- en gasindustrie. Het bewerken van de internationale markt vraagt veel tijd en energie. De diensten van FME Internationaal Ondernemen bieden dan ook een uitstekende aanvulling op onze inspanningen. Deelname aan FME activiteiten in het buitenland heeft ons een groot aantal nieuwe klanten opgeleverd.”
Sjaak Remmerswaal, algemeen directeur Bronswerk Heat Transfers BV
international business development manager
(079) 353 12 83
international business development manager
(079) 353 12 81
senior projectmanager
(079) 353 11 96

Footer