Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenActiviteiten

Uitgaande missie India
Dit najaar zal DSI met een groep bedrijven India bezoeken om het MOU tussen Nederland en India op het gebied van sportinfrastructuur op te volgen. Renovatie van bestaande stadions voor de Indian Super League (voetbal) en aanleg van indoorsportfaciliteiten staan op de Indiase agenda.
Studiereis
FME Innovatiereis Silicon Valley
Innovatie is een belangrijk thema binnen ieder bedrijf in de foodsector. Als het over innoveren gaat wordt er vaak gekeken naar producten in de eigen branche. Maar wat gebeurt er als u een kijkje neemt in andere branches en een heel ander land? FME nodigt u uit om mee te gaan naar Silicon Valley en San Francisco voor een studiereis over innovatie. Silicon Valley is het Mekka op het gebied van innovatie.
Handelsmissie
Startersmissie Metaal & Techniek Duitsland
FME en Metaalunie organiseren een handelsmissie naar Nordrhein Westfalen voor startende exporteurs in de Metaal & Techniek. Een programma met bedrijfsbezoeken en matchmaking wordt uitgevoerd onder het Starters in International Business (SIB) instrument van de overheid.
Beursdeelname
Holland Paviljoen Medica Düsseldorf
Na het succes van afgelopen jaar organiseert de Task Force Health Care opnieuw het initiatief om de Nederlandse life sciences & health sector collectief te positioneren op de Medica 2014.
Beursdeelname
Powered by Dutch Technology Innovation Plaza op MEDICA 2014
Beursdeelname
Holland Paviljoen op de International FoodTec India 2014
Van 14 tot en met 16 november 2014 vindt in de Bombay Exhibition Centre de vakbeurs International FoodTec India plaats. Deze beurs wordt eens per twee jaar georganiseerd en is dé beurs in India op het gebied van food processing equipment en technologie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Aspire 4 Sports
Na het succes van vorig jaar organiseert Dutch Sports Infrastructure opnieuw een onderscheidend Holland paviljoen op de toonaangevende sporvakbeurs ‘Aspire 4 Sports’ in Qatar. Kijk voor meer informatie en een impressie van het Holland Paviljoen van vorig jaar op: www.dutchsportsinfrastructure.nl
Workshop
Workshop Exportcontrole & Sanctiebeleid
Deze workshop is voor bedrijven die technologische producten en diensten exporteren, maar zich niet of te weinig realiseren welke mogelijke risico’s zij lopen. De technologische industrie produceert een veelheid aan hoogwaardige producten, die kunnen vallen onder zogenaamde ‘strategische goederen’: goederen met een (mogelijke) militaire toepassing. Het kan dus zijn dat uw bedrijf producten of onderdelen levert die, zonder dat u het weet, vallen onder exportcontrole. Ook zakendoen met landen waarvoor sancties gelden zorgen voor een verhoogd bedrijfsrisico.
Informatiemiddag duurzame energie sector Brazilië
Brazilië heeft de ambitie een grootmacht te worden op het gebied van duurzame energie. Dat zegt de Braziliaanse klimaatexpert en beleidsmaker Carlos Nobre. Dit land heeft het potentieel een nieuwe beweging voor duurzame ontwikkeling aan te voeren, aldus Nobre. "Het heeft een hoeveelheid natuurlijke rijkdommen die misschien geen enkel ander land ter wereld heeft, en kan daarom een hele uitgebalanceerde ontwikkeling en duurzame toekomst plannen. Vandaag gebruikt het al 46 procent hernieuwbare energiebronnen en kan dat tegen 2050 tot 80 procent optrekken. Dat alles maakt het mogelijk tot een van de schoonste landen uit te groeien."
Handelsmissie
DES Uitgaande Missie Qatar
Qatar is de grootste LNG exporteur van ter wereld. Energy efficiency en process efficiency zijn belangrijke onderwerpen thema’s in de regio waar Nederlandse kennisinstellingen en Nederlandse toeleveranciers met vernieuwende technologieën een bijdrage aan kunnen leveren.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Arab Health 2015
Beursdeelname
Holland Energy House op Hannover Messe 2015
Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2013 trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in hal 27, Energy Generation and Storage.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Power-Gen 2015
Van 9 tot en met 11 juni 2015 vindt in de RAI in Amsterdam de vakbeurs Power-Gen Europe 2015 plaats. Jaarlijks nemen steeds meer bedrijven en organisaties uit de energiesector deel aan de Power-Gen Europe. Ook volgend jaar is de Nederlandse industrie prominent aanwezig met een Holland Paviljoen. Zeker nu deze editie in Nederland wordt gehouden. We willen graag aan de wereld zien wat wij in Nederland doen en kunnen: Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking alsmede duurzame energie, bundelen hun krachten in een collectieve presentatie.
Beursdeelname
Holland Paviljoen op Gastech 2015, Singapore Expo
FME organiseert, in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions, een collectieve Nederlandse beursinzending op wereldwijd de belangrijkste gasvakbeurs en conferentie, de Gastech.

Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Bronswerk Heat Transfers BB ontwerpt en fabriceert warmtewisselaars voor de internationale olie- en gasindustrie. Het bewerken van de internationale markt vraagt veel tijd en energie. De diensten van FME Internationaal Ondernemen bieden dan ook een uitstekende aanvulling op onze inspanningen. Deelname aan FME activiteiten in het buitenland heeft ons een groot aantal nieuwe klanten opgeleverd.”
Sjaak Remmerswaal, algemeen directeur Bronswerk Heat Transfers BV
international business development manager
(079) 353 12 83
international business development manager
(079) 353 12 81
senior projectmanager
(079) 353 11 96

Footer