Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenAdvies

Opleidingen

Prestaties verhogen
FME College kent de bedrijfstak als geen ander. Onze trainers zijn erop gericht de kennis en kunde van FME om te zetten in kennis en vaardigheden bij de leden. Bij al onze activiteiten staat het verhogen van de prestaties van de onderneming centraal. Want optimaal presterende mensen zijn essentieel voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Activiteiten
Workshop
Lean Basis
Workshop
Lean manufacturing Basistraining (één dag)
Opleiding
Start Lean Office Training

Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology
Agro & Food
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Royal Nooteboom Trailers heeft in Europa een leidende marktpositie in het ontwerpen en fabriceren van voertuigen voor het uitzonderlijk wegvervoer. Met behulp van de FME College trainer hebben we van een verkokerd bedrijf de stap naar een samenhangende organisatie kunnen maken. Al onze productieafdelingen waren namelijk eilanden. De verschillende bedrijfsonderdelen zijn nu transparant en daardoor inzichtelijk voor bijvoorbeeld de leidinggevenden in de productie.”
Frits Foekens, productieleider bij Royal Nooteboom Trailers BV
“De trainers van FME College zijn goede gesprekspartners om Nedcon Magazijninrichting BV op een hoger te plan te brengen Ze snappen heel goed hoe het reilt en zeilt binnen een productiebedrijf. De aanpak is daardoor praktijkgericht en niet alleen maar gericht op trainen. Het is een kwestie van samen nadenken en samen met onze MT-leden de juiste acties kiezen. We kunnen het geleerde direct gebruiken binnen onze organisatie."
Erna Centen, HR Manager bij Nedcon Magazijninrichting BV

Footer