Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenOpleidingen

Open inschrijvingen

'Uw mensen verdienen het!' Het is niet zomaar een slogan. Goed opgeleide medewerkers brengen uw bedrijfsprestaties op een hoger plan en verdienen meer geld voor uw onderneming. U kunt de tekst 'Uw mensen verdienen het!' ook anders lezen: medewerkers zouden van tijd tot tijd eens beloond kunnen worden met iets dat hun kennis en vaardigheden verrijkt: een opleiding. In beide gevallen is sprake van een win-win-situatie: uw bedrijf én uw medewerker varen er wel bij.

 

>> FME College opleidingenaanbod

 

Netwerk

Via bovenstaande link vindt u ons complete opleidingenaanbod. Het aanbod omvat trainingen voor alle medewerkers in uw organisatie. Bij deelname profiteren uw medewerkers niet alleen van de deskundigheid van de docent of trainer, ze ontmoeten ook collega's van andere bedrijven met andere ervaringen die hen vast en zeker stimuleren om hun eigen situatie met een frisse blik te bekijken.

 

Maatwerk

De meeste opleidingen kunnen we ook als maatwerk-opleidingen aanbieden. Dit houdt in dat wij deze opleidingen volledig toespitsen op uw specifieke situatie. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Petra van Buren via 088-400 84 08 of fmecollege@fme.nl.


Nieuwe cao Metalektro

Nieuwe cao Metalektro
Laat je stem horen
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Footer