Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenCao's en Pensioenen

Cao's in de Metalektro

 

De sector Metalektro betreft een belangrijk deel van de technologische industrie. Ruim duizend van de 2.300 leden die de Vereniging FME-CWM telt, vallen onder de cao Metalektro. Het gaat om ondernemingen die zowel nationaal als internationaal actief zijn binnen diverse sectoren zoals de hightech, engineering, machinebouw, scheepsbouw, elektrotechniek, transportmiddelenindustrie etc.

 

De Metalektro kent een aantal cao’s waaronder de Arbeidsvoorwaarden cao Metalektro, een aanvullende cao betreffende het systeem voor arbeidsomstandigheden (SAO), de cao inzake Arbeidsmarkt en Opleiding (A+O) en de pensioenregeling (PME).  Onderwerpen die in de Arbeidsvoorwaarden cao Metalektro zijn opgenomen zijn onder meer: begin en einde dienstverband, salarisschalen, aantal vakantiedagen, vakantiebijslag, arbeidstijden, ADV, arbeidsongeschiktheid en functieindeling.

 

FME vertegenwoordigt als enige werkgeversorganisatie de werkgevers bij het cao-overleg in de Metalektro. De cao’s worden afgesloten met FNV Bondgenoten, CNV Bedrijvenbond, VHP2 en De Unie.

 

U kunt de teksten van de Basis cao, de cao Hoger Personeel en de Aanvullende cao SAO hieronder raadplegen.

 

Looptijd cao Metalektro

De cao Metalektro loopt van 1 juli 2013 tot en met 30 april 2015.
Activiteiten
Workshop
Wegwijs in de CAO Metalektro

Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology
Bebouwde Omgeving

Adviseurs

manager
(079) 353 13 15
senior adviseur
(079) 353 13 58
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Footer