Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenCao's en Pensioenen

Cao's in de Technische Groothandel

De Technische Groothandel omvat activiteiten op het gebied van de groothandel in staal, (non-ferro) metalen, metaalwaren, sanitaire artikelen, elektrotechnische en elektronische artikelen en huishoudelijke artikelen. De Technische Groothandel kent een aantal collectieve bedrijfstakregelingen zoals de arbeidsvoorwaarden cao Technische Groothandel, FKB-cao (Sociaal Fonds) en een beperkte VUT/vroegpensioenregeling (Vutech).

FME neemt niet deel aan het cao-overleg in de Technische Groothandel maar oefent wel invloed uit door regelmatig contact met vertegenwoordigers van de Technische Groothandel.

Lidbedrijven van FME die onder de werkingssfeer van de Technische Groothandel vallen worden regelmatig over de voortgang van de cao-onderhandelingen geïnformeerd.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de FME Servicedesk via T 088 - 400 84 00 of E fmeservicedesk@fme.nl. Of kijk in onze database met Veelgestelde vragen.

 

Adviseurs van FME ondersteunen lidbedrijven op gebied van hun ondernemersvraagstukken. Dankzij hun brede kennis van de technologische sector zijn zij in staat om praktische adviezen te geven en dienen zij als vertrouwde partner voor de leden.


Activiteiten
Workshop
Wegwijs in de CAO Metalektro

Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology
Join us!
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Footer