Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenCao's en Pensioenen

Cao's in de Technische Groothandel

De Technische Groothandel omvat activiteiten op het gebied van de groothandel in staal, (non-ferro) metalen, metaalwaren, sanitaire artikelen, elektrotechnische en elektronische artikelen en huishoudelijke artikelen. De Technische Groothandel kent een aantal collectieve bedrijfstakregelingen zoals de arbeidsvoorwaarden cao Technische Groothandel, FKB-cao (Sociaal Fonds) en een beperkte VUT/vroegpensioenregeling (Vutech).

FME neemt niet deel aan het cao-overleg in de Technische Groothandel maar oefent wel invloed uit door regelmatig contact met vertegenwoordigers van de Technische Groothandel.

Lidbedrijven van FME die onder de werkingssfeer van de Technische Groothandel vallen worden regelmatig over de voortgang van de cao-onderhandelingen geïnformeerd.

 

Cao-onderhandelingen

De cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao zijn op 8 april 2013 gestart. De arbeidsvoorwaarden cao in de Technische Groothandel liep op 1 januari 2013 af. Op dit moment hebben de  onderhandelingen nog niet geleid tot een nieuwe cao voor de Technische Groothandel.


Activiteiten
Workshop
Wegwijs in de CAO Metalektro
Workshop
Wegwijs in de cao Metaal en Techniek (kleinmetaal)

Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology
Join us!
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Adviseurs

senior adviseur
(079) 353 11 10

Footer