Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenCao's en Pensioenen

Overige cao's

Lidbedrijven van FME zijn uiteenlopende ondernemingen die verschillende werkzaamheden verrichten. Deze ondernemingen vallen soms onder de werkingssfeer van een andere cao dan de gebruikelijke cao’s binnen de technologische industrie.

Een cao kan betrekking hebben op één specifieke onderneming (ondernemings-cao) of op meerdere ondernemingen die een zelfde soort activiteiten uitoefenen  (bedrijfstak-cao). Zo heeft Philips een ondernemings-cao en kent de Metalektro een bedrijfstak-cao.


Activiteiten
Workshop
Wegwijs in de CAO Metalektro

Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology
Join us!
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Enkele jaren geleden hebben wij aan een chemisch verwerkingsbedrijf een installatie geleverd voor het drogen en verwerken van afvalstoffen tot herbruikbaar materiaal. Ondanks succesvolle tests vooraf leverde de installatie niet de beoogde output. De klant claimde een schadevergoeding van vele miljoenen euro’s. Op uitdrukkelijk advies van onze FME advocaat is TNO toen benaderd om te onderzoeken of de contractuele definities van de afvalstoffen wel sluitend waren. Dat bleek niet het geval en juist de klant, met haar expertise op chemisch gebied, was daarvoor verantwoordelijk.”
Jos Giesen, CEO bij Hosokawa Micron BV

Adviseurs cao en arbeidszaken

manager
(079) 353 13 15
senior adviseur
06 - 21 51 85 78
senior adviseur
(079) 353 13 58

Footer