arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

ABB introduceert met VanLien Evago noodverlichting in 24 Volt

28 maart 2019

ABB is continu bezig het productaanbod van VanLien optimaal af te stemmen op de behoeften vanuit de markt. Met nieuwe innovatieve oplossingen op het gebied van noodverlichting, maar ook door bestaande producten te verbeteren of uit te breiden met nieuwe varianten. Dat heeft geleid tot de introductie van Evago-armaturen in 24 Volt.

Varianten

De Evago-serie was van zichzelf al heel compleet en zeker nu met de aanvulling van de 24 Volt-armaturen. Zo zijn er varianten voor inbouw en opbouw en in zowel een vierkant als rond design. De vluchtrouteverlichting is toepasbaar op plafondhoogtes tot wel 12 meter. De armaturen voor vluchtroute-aanduiding gaan met keuze uit een zichtafstand van 22 of zelfs 32 meter zelfs boven de wettelijk vastgelegde norm.

Voorsprong in veiligheid

Verder hebben de nieuwe armaturen hetzelfde minimalistische en strakke design en dezelfde voordelen als de reguliere armaturen in de serie. Met een lichtopbrengst van 500 cd/m2 en vijf jaar garantie op armatuur en lichtbron biedt VanLien’s Evago een voorsprong in veiligheid. Met Evago biedt VanLien projectdekkende noodverlichtingsoplossingen voor elke toepassing en ruimte en de hoogste staat van bedrijfszekerheid.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleider op het gebied van elektrotechnische producten, robotica, aandrijvingen, industriële automatisering en energiedistributie met klanten in de energiesector, de industrie en op het gebied van transport en infrastructuur. Gebaseerd op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie bouwt ABB aan de toekomst van de industriële digitalisering. ABB is de drijvende kracht achter de energietransitie en de vierde industriële revolutie. 

Sluiten