arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

ABB vernieuwt experience centres

10 oktober 2017
ABB vernieuwt experience centres

Innovaties en ontwikkelingen in de woningbouw, utiliteit en industrie volgen elkaar snel op. In de experience centres van ABB vinden professionals antwoorden op vragen die de veranderende markten met zich meebrengen. Tijdens het Update Event 2017 op 10 oktober heeft ABB haar nieuwste experiences gepresenteerd, namelijk Industry en free@home domotica. Bovendien is de noodverlichtingsunit flink vernieuwd.

ABB opende in 2013 de deuren van haar experience centres, met als eerste de Living Space® Experience. Naast ABB tonen ook Busch-Jaeger en VanLien er hun laatste noviteiten. Kennis, informatie-uitwisseling en training staan centraal. Beleving, proberen en doen, staan voorop.

Industry Experience

Industriële applicaties en hun toepassingsgebieden, één van de speerpunten van ABB, heeft zij doorvertaald naar de nieuwe Industry Experience. Hier vinden professionals diverse innovatieve producten, systemen en oplossingen voor uiteenlopende industrieën. In de Industry Experience draait alles om thema’s als energie-efficiëntie, energiedistributie, critical power, machineveiligheid en robotica. Er is met name veel aandacht voor connectiviteit, Industrie 4.0 en IoT.                                                                                                                                

Living Space® Experience

De Living Space® Experience toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisbesturing. In de nieuwe ‘smart’ woonkamer, slaapkamer en hal ervaren bezoekers het gemak van Busch-free@home® en KNX-gestuurde huisautomatisering. Bovendien is in de technische ruimte een speciale SEM-unit toegevoegd, die het energieverbruik monitort en nul-op-de-meter kan realiseren.

Building Space® Experience

De Building Space® Experience laat slimme oplossingen zien voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Nieuw is de interactieve experience op het gebied van noodverlichting. In een hotelsetting ervaart de bezoeker fysiek wat noodverlichting in een noodsituatie betekent en hoe efficiënt de vluchtroute-aanduiding en -verlichting van VanLien werken. In de zorgkamer van de Building Space® Experience wordt verder duidelijk wat huisautomatisering voor ouderen in een thuissituatie kan betekenen. Ook worden toepassingen getoond voor een gezond en veilig binnenklimaat en worden de nieuwste vergader- en presentatiemogelijkheden voor, bijvoorbeeld, kantoren gepresenteerd.

Alle experience centres van ABB zijn op afspraak te bezoeken.

ABB vernieuwt experience centres
Sluiten