Accountmanager Ledenbinding

Accountmanager

Ben jij ervaren als het gaat om lead- en accountmanagement en ben je in staat een succesvolle groeistrategie vorm te geven en uit te voeren? Ben je iemand die binnen een organisatie mensen aan zich weet te binden, van werkvloer tot boardniveau? Voel je je thuis bij high tech start ups, maar ook bij multinationals en mkb’ers? Weet jij daarnaast door jouw bevlogenheid en energieke persoonlijkheid onze leden te inspireren met onze missie en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tech- en maakindustrie? Lees dan snel verder.

FME

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. FME laat iedereen ervaren dat technologie de wereld beter maakt. Technologie maakt ons sterker. Het voedt ons, houdt ons gezond en veilig. Zodat we klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

We komen op voor onze  leden en helpen ze met ondernemen, onderzoeken, verbeteren, vernieuwen en innoveren. 
 
Onze 2.200 leden zijn technostarters, handelsbedrijven, middelgrote en kleine industrie (mki) en grote industrie/multinationals die actief zijn in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. Verder zijn er 30 brancheverenigingen aangesloten.  
 
Met 140 professionals ondersteunen we onze lidbedrijven bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering.  
 
Om het team Ledenbinding & Regio’s te versterken, zijn we op zoek naar een: 

Accountmanager Ledenbinding
 

De functie 

Als accountmanager ledenbinding werk je dagelijks aan het opbouwen en onderhouden van warme, betekenisvolle relaties tussen FME en haar lidbedrijven. Daarnaast draag je de meerwaarde van FME zodanig uit dat je nieuwe leden weet te werven en te binden. Daartoe ben je betrokken bij het opstellen van de lidmaatschapsstrategie en de propositieontwikkeling. Als het gaat om lead- en accountmanagement ben je in staat een succesvolle groeistrategie vorm te geven en uit te voeren en binnen de organisatie een trekkende rol te spelen. Je werkt vanuit de gedachte dat alle FME-collega’s en het brede portfolio van producten en diensten een rol spelen in de meerwaarde die bedrijven vanuit het FME-lidmaatschap ervaren. 

Jouw profiel  

Je bent een overtuigende, innemende FME-ambassadeur met een sterke klantgerichte drive. Dankzij je uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden en een sterke affiniteit met de technologische industrie ben je een gezaghebbend gesprekspartner voor de beslissers van (potentiële) FME-lidbedrijven, van mki tot partnerleden. Je bent strategisch sterk, overziet de ontwikkelingen binnen de industrie en de markt en bent van daaruit in staat om goed te onderbouwen hoe FME haar product- en dienstenportfolio kan optimaliseren om tot een waarde propositie met maximale meerwaarde te komen. Je bent ondernemend, op een charmante manier vasthoudend en uitstekend in staat om kansen te zien en te verzilveren. 

Functie-eisen  

  • Je hebt minimaal een hbo/academisch werk- en denkniveau.
  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen de tech- en maakindustrie, hebt daar een relevant netwerk opgebouwd en hebt een visie op de toekomst.
  • Je beschikt over een scherp strategisch inzicht, uitstekende communicatieve vaardigheden en een aantoonbaar track record op het gebied van relatiebeheer. 

Wij bieden 

Een uitdagende positie binnen een gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als grootste netwerkorganisatie binnen de technologische industrie biedt FME een krachtige thuisbasis voor afwisselend en uitdagend werk. FME biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder meer 40 verlofdagen, goede thuiswerkfaciliteiten en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast organiseren we veel informele activiteiten met collega’s: kortom een prima work-life-balance bij een dynamische en collegiale werkgever.  

Salaris  

Wij bieden een salaris aan van minimaal € 4.400,- tot een maximum salaris van € 7.400,- op basis van een fulltime dienstverband.   

Belangstelling? 

Stuur je sollicitatie met motivatie naar joyce.keizer@fme.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.