arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Aan de slag met cyberveiligheid in jouw bedrijf

Cyber data

​​​​​​​Cybercriminaliteit is uitgegroeid tot de grootste bedreiging voor bedrijven uit de technologische industrie. Het is voor bedrijven dan ook belangrijker dan ooit om zichzelf goed te beveiligen en FME wil jou daar via dit webinar bij helpen.

Tijdens dit webinar geven we jou de informatie en tools om direct aan de slag te gaan met de cyberveiligheid van jouw bedrijf. Zo legt Robert van der Vossen (cyberspecialist) uit hoe hackers te werk gaan op het dark web en horen we van Martin Blankendaal (IT-manager bij FME-lid Moba), hoe zij omgaan met cybersecurity. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwe FME-tool Samen Digitaal Veilig die je kosteloos ondersteunt bij het verhogen van de cyberweerbaarheid en krijg je een uniek aanbod voor begeleiding bij de toepassing hiervan. Je mag dit echt niet missen!

Programma

 • Welkom
  door Marije Bakker, Programmamanager Cyberweerbaarheid bij FME
 • Een kijkje in de wereld van hackers
  door Robert van der Vossen, Senior specialist cybercrime
 • Ondernemer aan het woord
  door Martin Blankendaal, Head of IT bij Moba
 • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid
  door Ron Vermeulen, Projectmanager Samen Digitaal Veilig
 • Afsluiting / Vragen

Robert van der Vossen is een ervaren security specialist met ruim 19 jaar ervaring op het gebied van Risk Management en IT-security. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de wereld van een hacker. Hoe opereren hackers op het dark web? Hoe denkt een hacker en wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf? Robert is een enthousiaste spreker met veel ervaring in het bedrijfsleven en helpt dagelijks ondernemers beter om te gaan met risico’s en online weerbaarheid.

FME en Samen Digitaal Veilig

FME geeft digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.  

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten