arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

AgroBOTS Business Masterclass; Schalen en Marktintroductie

Technologie

Houdt jouw onderneming zich bezig met de agrosector te versterken, verbeteren en verduurzamen door slim te werken en gebruik te maken van technologie? En wil je jouw onderneming consistent en succesvol laten groeien? Dan zijn de masterclasses van project AgroBOTS wat voor jou! In een kleine groep gaan we interactief aan de slag om concrete stappen te zetten.

Schrijf je nu in voor het vervolg van de AgroBOTS Business Masterclass; Schalen en Marktintroductie op 21 maart. In deze interactieve sessie geven onze businessadviseurs meer inzicht in de te nemen stappen richting marktintroductie en vertellen ondernemers over hun praktijkervaringen. Het is niet nodig om de eerste sessie te hebben gevolgd.

Versneld naar de markt

Om innovaties in de agrobotisering versneld naar de markt te brengen is het naast technologische doorontwikkeling belangrijk om bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten het businessmodel goed in te richten. Cijfers laten zien dat maar een klein deel (5%) van alle startups en innovatief mkb met een nieuwe product markt combinatie erin slaagt om hun bedrijf te laten groeien naar scale-up. Elke onderneming, van start-up tot mkb-bedrijf, met een innovatief idee gaat volgens het levensfasen model door vier levensfasen. Waarbij elke levensfase een aantal mijlpalen kent. Wil jij jouw onderneming consistent en succesvol laten groeien, dan moet je je richten op de juiste mijlpalen binnen de betreffende levensfase. Hier gaan we jou bij helpen in een reeks masterclasses.

Hoe zien de sessies eruit?

Het AgroBOTS programma kent vijf business masterclasses. Deze sessies zijn verdeeld over het jaar. De reeks kent een logische opbouw, maar zijn grotendeels ook los te volgen.  

Deelnemen

Om deel te nemen aan de Masterclass kun je je via onderstaande link inschrijven. Het aantal deelnemers is beperkt. We hanteren hiervoor het principe van first come, first serve.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten