arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

AI-verdiepingssessie Quality Control & Machine Vision

Robot

Een van meest gebruikte toepassingen van Artificial Intelligence in de maakindustrie is Quality Control & Machine Vision. Maar hoe implementeer je AI voor kwaliteitscontrole in jouw productieprocessen, hoe haal je het optimale uit beschikbare data en wat het betekent het voor jouw medewerkers? Op 10 december organiseert FME voor productieverantwoordelijken een praktische verdiepingssessie Quality Control & Machine Vision gericht op een concrete implementatie aanpak.

Programma

Deze interactieve verdiepingssessie wordt gegeven door FME-leden die een specialisatie en ruime ervaring hebben met de implementatie van Quality Control & Machine Vision in de maakindustrie:

De focus ligt op een praktische en resultaatgerichte sessie met maximaal 15 deelnemers.

De aanpak voor Quality Control & Machine Vision wordt voor zowel grote bedrijven als midden- en kleine industriële bedrijven belicht. Actuele praktische voorbeelden, een implementatie aanpak en opschaling van kwaliteitscontrole met gebruik van AI komen aan de orde.

Onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Praktische use cases van AI-toepassingen voor kwaliteitscontrole.
  • Praktisch stappenplan om oplossingen voor kwaliteitscontrole te implementeren.
  • Wat is realistisch te verwachten van vision-toepassing bij kwaliteitscontrole.
  • Hoe kan je AI kwaliteitscontrole oplossingen schalen binnen een industriële omgeving.
  • Een ‘deepdive’ in concrete use case met veel details!
  • Wat is er mogelijk voor zowel grote bedrijven als midden- en kleine industriële bedrijven.

Doelstelling is een interactieve sessie. Als deelnemer wordt je gevraagd om vooraf na te denken over jouw hoofdvraag / ambitie en om dat toe te lichten tijdens de introductie van de sessie. Dit is het uitgangspunt voor een concretisering van jouw aanpak.

Sluiten