arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Alle generaties betrokken

Na deze workshop heb je inzicht in de verschillende generaties en hoe je de betrokkenheid van medewerkers kunt vergroten. Je weet wat motiveert en wat juist demotiveert en verzamelt suggesties voor een aanpak voor jouw team/organisatie.

Inhoud van de training

Betrokken en gemotiveerde medewerkers leiden tot betere prestaties. Maar hóe vergroot je de participatie en de betrokkenheid van alle generaties in de organisatie?

Anno 2020 zijn er vijf generaties aanwezig op de werkvloer. Van de protestgeneratie tot generatie Z, allemaal werken ze aan het succes van jouw organisatie. Toch? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de verschillende motivatoren van deze generaties en hoe je kunt zorgen dat alle generaties betrokken zijn en een bijdrage leveren aan succes.

Programma en werkwijze

De betrokkenheid van je medewerkers verhogen, heeft een positief effect op het succes van je organisatie. En wist je dat dit effect vergroot wordt wanneer de tevredenheid van medewerkers ook hoog is? Betrokkenheid en tevredenheid dragen in combinatie sterker bij aan de motivatie van medewerkers! Wil jij niet een stap zetten, maar een grote sprong maken in de inzetbaarheid van medewerkers, volg dan beide workshops. De workshops Alle generaties betrokken en Allemaal tevreden zijn onderdeel van de vierdelige workshop serie Duurzame inzetbaarheid bestaande uit:

1. Competent, nu en straks 2. Alle generaties betrokken 3. Allemaal tevreden 4. De vitale medewerker

Tijdens de workshop Alle generaties betrokken komen naast de verschillende factoren die tevredenheid beïnvloeden, onder meer aan de orde:

  • Wat is betrokkenheid en waarom is dit belangrijk;
  • Hoe wordt betrokkenheid verkleind, maar vooral hoe je het kunt vergroten;
  • Welke generaties zijn aanwezig op de werkvloer en hoe wat vergroot hun betrokkenheid;
  • Autonomie of niet? Hoe kun je dit organiseren;
  • De rol van de leidinggevende.
Sluiten