arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Benut je kansen in Duitsland in 2022

Visit Hannover

Digitalisering en klimaateisen zetten een streep door de traditionele manier van zakendoen in de Duitse industrie. Niet langer is voor Duitsers hun eigen Duitse buurman de meest logische optie, maar wordt ook actief over de grenzen heen gezocht naar partners en nieuwe digitale businessmodellen.

Digitaal productienetwerk

Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven! We hebben een uitstekend digitaal verbonden productienetwerk in de industrie en is daardoor zijn we zeer goed in staat om snel waarde toe te voegen op een veilige, energie efficiënte en integrale manier. Hoe kun je deze kansen benutten?

FME organiseert daarom samen met Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en RVO een online bijeenkomst waarin we aangeven waar de kansen liggen in Duitsland in 2022 en hoe je hierop in kunt spelen. 

Programma

Verschillende sprekers delen hun kennis en ervaringen op gebied van integraal samenwerken, business kansen benutten in Duitsland en concrete kansen die er liggen voor Nederlandse bedrijven.

Sprekers

Dagvoorzitter: Ulrike Nagel

 • Kansen op gebied van Smart Industry in Duitsland
  door Peter van Harten, Programmabureau Smart Industry
 • Digitaal samenwerken met Duitsers. Waar staan we en waar gaat
  het naartoe?

  door Dennis van Dijk, Nijdra
 • Het verhaal achter de game-changing zonneauto
  door Martijn Lammers, Lightyear
 • Succes door deelname Duitse beurzen
  door Jeroen Bleker, ELEO
 • Lancering Nederlandse thema Hannover Messe 2022
  door Cordula van Klink, FME
Holland High Tech

Hannover Messe 2022

'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'
De Hannover Messe is natuurlijk de techbeurs van de wereld. Hier ontmoeten de koplopers van de techsector elkaar. Volgend jaar zou deze beurs plaatsvinden van 25 tot en met 29 april. Deze is door de organisatie vanwege corona-ontwikkelingen verplaatst naar later het jaar, waarschijnlijk begin zomer 2022. 

Nederland zal ook dit jaar weer opvallend aanwezig zijnIn 2022 positioneren we ons onder het overkoepelend thema 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Door onze gezamenlijke presentatie en collectieve programma laten zien hoe we door (internationaal) nauw samen te werken slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen. Wil je meer weten over deelname aan de Hannover Messe 2022, stuur een e-mail naar: hannovermesse@fme.nl.

Partners Hannover Messe 2021
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten