arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Brandveiligheid in stallen - Preventieve technologieën

veehouderij 02.jpeg

Welke (nieuwe) technologie is er beschikbaar voor brandveiligheid in de stal? En welke combinaties kunnen er gemaakt worden voor een dubbele inzetbaarheid van de technologie, waardoor investeringen zich makkelijker terugverdienen?

We hebben het maximale aantal deelnemers voor deze bijeenkomst ruim overschreden. We nemen echt geen nieuwe deelnemers meer aan. Het webinar wordt opgenomen en de sheets achteraf gedeeld via de website. Je kunt een mail sturen aan toekomstbestendigestallen@fme.nl zodat we de link naar de opname kunnen toesturen. - excuses voor het ongemak.

In dit webinar gaan we kort in op verschillende lopende initiatieven, delen boeren hun ervaring en perspectief, en vertellen een aantal technologiebedrijven iets over hun oplossingen. Daarna is er ruimte voor interactie. Tijdens deze interactie gaan we ook op zoek naar slimme combinaties van technologie, bijvoorbeeld in combinatie met beheersing van het stalklimaat.

Programma

  • Update Actieplan brandveilige stallen.
  • Verzekering: aandachtspunten vanuit de verzekeraar.
  • Ervaringsverhalen, geleerde lessen in de praktijk. Twee verhalen van boeren die een stalbrand hebben meegemaakt. De harde lessen.
  • Kansrijke oplossingen? Welke (nieuwe) technologie is er beschikbaar voor brandveiligheid in de stal: sensoriek, branddetectie, rookdetectie, verneveling, vlamboogdetectie.
  • Interactie met deelnemers via polls / discussie (slimme-) combinaties van technologie in de stal: Hoe kan bestaande en nieuwe technologie gekoppeld worden voor meerdere toepassingen?

 

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten