arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Business Day Duitsland

Business Day Duitsland

Met speciale aandacht voor Smart Industry | Innovatiesamenwerking met Duitsland cruciaal!

Maak samen met andere ondernemers kennis met het zakendoen in Duitsland. Wat werkt het beste op de Duitse markt? Is het nodig om met een Duitse partner te werken? Experts uit Duitsland en Nederland beantwoorden deze en andere vragen tijdens de Business Day Duitsland 2021.

Programma

Naast sessies over Smart Industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie, krijg je ook informatie over kansen in cybersecurity, de luchtvaart sector en EdTech. Ook partners van het Oranje Handelsmissiefonds delen hun kennis. 

Ook spreek je deze dag met adviseurs van RVO, andere ondernemers, het Nederlandse economische buitenlandnetwerk in Duitsland en Trade & Innovate NL.

Bekijk het volledige programma en meld je aan

Je volgt de Business Day via het online platform b2Match.

Thema sessie 2: Smart Industry | Innovatiesamenwerking met Duitsland cruciaal

14:30 - 15:30 uur

 

FME organiseert samen met Smart Industry deze sessie., waarin gesproken wordt over de kansen en uitdagingen in de Duits-Nederlandse samenwerking op het gebied van Smart Industry. Laat je inspireren door de voorbeelden van ons panel van ondernemers en experts.

De uitdagingen voor bedrijven in Duitsland en Nederland worden te groot om alleen op te lossen. We moeten dingen anders doen! Hoe speel je in op een snel veranderende markt? Hoe ga je om met de digitalisering in de keten? Hoe maak je je bedrijf innovatiever en duurzamer met nieuwe materialen, nieuwe energiebronnen, nieuwe businessmodellen? Hoe verbeter je de productiviteit? Hoe ga je om met internationale concurrentie en de materiaal- en chiptekorten?

Digitalisering en samenwerking is cruciaal en Duitsland is daarbij een sterke partner. Dat biedt kansen voor Nederlandse ondernemers. Samen met Duitsland heeft Nederland het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk en kunnen we hightech oplossingen bieden. Nederlandse bedrijven zijn een sterke en betrouwbare sourcing partner voor de Duitse industrie en innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Met elkaar kunnen we nieuwe ketens ontwikkelen en onze innovatiekracht versterken.

 

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten