arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Business masterclass agri en tech

AgroBots

Houdt jouw bedrijf zich bezig met agri en tech? En wil je concreet aan de slag om jouw onderneming consistent en daarmee succesvoller te laten groeien? Dan is de agroBOTS business masterclass - het 100 dagen plan, iets voor jou.

Tijdens deze gratis masterclass bekijken we waar jouw onderneming de komende tijd op moet focussen om consistenter te schalen en door te groeien naar de volgende fase. Ter voorbereiding moet je een consistentiescan invullen. De uitslag van deze scan en de 5 kerndimensies klant, product, businessmodel, team, en funding vormen de basis voor het 100 dagen plan.

In het project agroBOTS bundelen technologie-aanbieders, eindgebruikers, kennisinstellingen en netwerkorganisaties hun krachten om gezamenlijk de agrosector in Nederland te versterken en verduurzamen. Door het versnellen van innovatie, het vergroten van acceptatie van nieuwe technologieën en het verbinden van de agrosector en de technologiesector.

De projectpartners van AgroBOTS zijn: Holland Robotics (High Tech NL), BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, REWIN West-Brabant, FME, ZLTO en het project wordt ondersteund door Berenschot.

Twijfel je of de masterclass wat voor jou is? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lisanne van Oosterhoud.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten