arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

CANCEL Hannover Messe | Smart Industry Paviljoen

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de Hannover Messe verschoven naar 2021.
Wil je eventueel deelnemen aan het paviljoen, neem contact met ons op.

Presenteer in dit paviljoen je producten en oplossingen op gebied van Smart Industry, robotisering, proces- en productie-automatisering.

Toon in dit paviljoen je producten en oplossingen op onder andere het gebied van Smart Industry, robotisering, proces- en productie-automatisering, logistiek en meettechnologieën. Dit is de plek waar je de juiste decision makers van je nieuwe klanten ontmoet.

Voor de 2020 editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de Holland High Tech en Smart Industry zich door middel van het Holland High Tech Smart Industry Paviljoen voor de derde maal in hal 8. Als Nederlands collectief laten we zien dat bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat, Nederland de juiste partner is.

Hannover Messe

De industrie evolueert snel dankzij digitale transformatie en dat geldt ook voor de Hannover Messe, dé belangrijkste vakbeurs op het gebied van technologie en innovatie. In 2020 richt de beurs zich op die industriële transitie. Dat komt onder meer terug in de zeven centrale thema's: automation,motion & drives, digital ecosystems, energy solutions, engineered parts & solutions, future lab, logistics en compressed air & vacuum.

Automation, Motion & Drives

Smart Industry en ICT in Nederland zijn belangrijke cross-sectorale thema’s voor ondernemers in de hightech industrie wereldwijd. De hallen waarin Automation, Motion & Drives worden gepresenteerd op de Hannover Messe richten zich op digitale processen in relatie tot industrie 4.0. Nederlandse bedrijven pakken hun kans op deze onderwerpen en daarom staat ons Holland High Tech Smart Industry paviljoen weer in hal 8.

Profiteer van de collectieve promotionele activiteiten

  • Het paviljoens heeft een open, representatieve uitstraling met een herkenbare sterke Holland branding.
  • Wij nemen de complete voorbereiding voor jou uit handen ten aanzien van de standbouw.
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en gebruikmaken van de collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waarin ook gasten worden ontvangen.
  • Wij organiseren programma's voor internationale delegaties in de paviljoens.
  • Bovendien profiteren de deelnemers van de gezamenlijke promotionele activiteiten die zorgen voor meer traffic naar de paviljoens.

Deelnamekosten

De kosten voor deelname bedragen € 850,- per m2. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, stand toeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie je de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen. Daarnaast profiteer je van de collectieve uitstraling van het Holland High Tech Smart Industry paviljoen. Minimale stand grootte is 6 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De kosten voor het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m2 per deelnemende organisatie). De kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De extra georganiseerde promotionele en inhoudelijke activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte van het paviljoen. Neem gerust eens contact met ons op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

Contacten op hoog niveau

Deelname aan de Hannover Messe betekent contacten op kwalitatief hoog niveau, die in nieuwe kennisrelaties en serieuze verkoopresultaten kunnen resulteren met Duitse en andere niet-Nederlandse relaties. Zo waren in voorgaande jaren onder andere premier Mark Rutte, prins Constantijn en staatssecretaris Mona Keijzer onze gasten.

Andere Holland Paviljoens

Het Holland High Tech, Smart Industry paviljoen werkt uiteraard nauw samen met andere Nederlandse collectieve paviljoens:

  • Het Holland High Tech House in Hal 25 Future LAB : collectief van organisaties die zich bezig houden met research, development en high tech innovatie;
  • Holland Industrial Supply Paviljoen in Hal 20 groot collectief van de toeleverindustrie.

 

 

Sluiten