arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Cyberoefening: ben jij voorbereid op een cyberaanval?

Training
Exclusief voor leden
Cybersecurity

Eén op de drie ondernemingen heeft inmiddels te maken gehad met een cyberaanval. En deze aantallen nemen alleen maar toe. Naast het nemen van de juiste organisatorische en technische maatregelen om een aanval te voorkomen, is het ook heel belangrijk om incidenten die mogelijk kunnen plaatsvinden binnen je bedrijf te oefenen. Zo ben je te alle tijde voorbereid op onverwachte situaties. LET OP: de inschrijving voor dit event is gesloten, het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Om ervoor te zorgen dat jullie de mogelijkheid krijgen om onder begeleiding te oefenen met verschillende cyberincidenten organiseert FME in samenwerking met het CCRC (Cyber Chain Resilience Consortium) een cyberoefening speciaal ontwikkeld voor de technologische industrie. 

Programma

Allereerst krijgen FME-leden algemene informatie over hoe hackers te werk gaan en waar je dus als onderneming allemaal rekening mee dient te houden. Vervolgens vindt de daadwerkelijke cyberoefening plaats, waarbij een crisis, speciaal ontwikkeld voor bedrijven uit de technologische industrie wordt gesimuleerd. De cyberoefening wordt in verschillende rondes ‘gespeeld’, waarbij je in groepjes (onder begeleiding van een cyberexpert) aan de slag gaat om een bepaalde crisis te managen. Hierbij is tijdsdruk en uniforme besluitvorming essentieel, zo gaat het in de realiteit natuurlijk ook. 

12:45 uur | Inloop
13:00 uur | Theorie, gevolgd door de cyberoefening
17:00 uur | Borrel
17:30 uur | Einde

Naast dat het een middag is waarin je veel opsteekt over het cyberveilig houden van jouw onderneming, is het ook ontzettend leuk om aan deel te nemen. Groepjes zijn in onderlinge competitie en zo wordt er ook veel van elkaar geleerd.

Als terugkoppeling op de workshop ontvang je van ons een whitepaper met de belangrijkste lessen en concrete tips

Wat haal jij uit deze cyberoefening?

  •  Realistische oefenscenario’s, afgestemd op de technologische industrie, geleid door topprofessionals uit de cyber-industrie
  • Delen van ervaringen met andere deelnemers
  • Concrete handvatten en inzichten om mee te nemen naar jouw eigen organisatie

Let op:
Er zijn maar een beperkt aantal plekken. Meld je snel aan en mocht je uiteindelijk toch niet kunnen komen laat het ons dan tijdig weten. Dan kan iemand anders jouw plek gebruiken. Je mag je ook met meerdere personen van jouw organisatie aanmelden.

Wil je op de wachtlijst voor dit event? Neem dan contact met ons op.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten