arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Duitslanddag 2020

Op 14 september kun je online deelnemen aan de digitale Duitslanddag. De dag bestaat uit workshops, infosessies, best practices en round table gesprekken. Ook staan op de virtuele beursvloer ruim 30 standhouders die adviseren over zakelijke activiteiten op de Duitse markt. Registreer je nu voor dit grootste event over zakendoen in Duitsland.

FME is een van de partners van de Duitslanddag.

Workshop ‘Artificial Intelligence - kansen in Zuid-Duitsland'

Wij organiseren samen met RVO deze dag om 15.05 uur de workshop ‘Artificial Intelligence - kansen in Zuid-Duitsland’ Tijdens de workshop presenteert Bart Sattler van de Nederlandse Ambassade in Berlijn een kort overzicht van AI in Duitsland.
Aansluitend presenteren Mark Peters van IJssel Technologie en Dr Eduardo Barbaro van IBM vanuit het FME Platform ‘AI for Industry’ de kansgebieden voor toepassing van AI binnen je bedrijf, aangevuld met praktijkvoorbeelden. Lees meer. 

Panel met Ineke Dezentjé

Om 14.30 uur zit FME-voorzitter Ineke Dezentjé in een panel dat discussieert over de kansen én valkuilen voor ondernemers in ons buurland met focus op industrie, hightech en digitalisering. Lees meer.

Bekijk hier welke standhouders op de Duitslanddag aanwezig zijn.

Bekijk het volledige programma
Sluiten