arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Duurzame ziekenhuisbouw | Health~Holland Digitale meet-up

Ziekenhuis

Wil je meer weten over de laatste trends in de duurzame ziekenhuisbouwsector? Wil je input leveren over toekomstige internationale activiteiten in verband met ‘Sustainable Hospital Build’? En wil je leren hoe je de Topsector LSH en de Nederlandse overheid kunt inzetten om in contact te komen met belangrijke stakeholders?

Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door Health~Holland en georganiseerd door FME in samenwerking met Task Force Health Care.

Wat kun je verwachten?

  1. Inspirerende presentaties met betrekking tot de sector Duurzaam Bouwen, Ontwerpen & Apparatuur en haar kansen, uitdagingen en het langetermijnperspectief.
  2. Moving Forward, co-creatie van de Hospital Build-Dutch LSH-agenda: presenteren en bespreken van onze komende activiteiten en ons lange termijn programma voor de Hospital Build, Design & Equipment sector. Jouw deelname geeft je de mogelijkheid om te beïnvloeden wat voor soort activiteiten zullen worden georganiseerd om je bedrijf een boost te geven. 

Na deze digitale meet-up heb je je..

  1. kennis over trends in duurzame ziekenhuisbouw, design & equipment sector vergroot;
  2. marketingstrategie voor 2021-2022 via de Nederlandse LSH-agenda versterkt;
  3. netwerk van Nederlandse collega-innovators en- ondernemers die actief of geïnteresseerd zijn in de Hospital Build, Design & Equipment sector, vergroot.
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten