arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Elektrolyser Makers Challenge

Waterdruppels

Het Elektrolysers Makersplatform NL heeft als doel om in Nederland de productie van elektrolysers - of componenten daarvoor - te ontwikkelen en op te schalen om zo meer groene energie te kunnen leveren. Tijdens dit evenement zullen bedrijven de kans krijgen om een koppeling te maken met een tweetal concrete waterstof casussen.

Voor deze gelegenheid is de casushouder de Land en Tuinbouw Organisatie (LTO), die als ondernemersorganisatie betrokken is bij projecten om boerderijen energieneutraal te laten functioneren. Twee boerenbedrijven hebben concrete plannen voor een energiesysteem waarin een cruciale rol voor waterstof is weggelegd. Ter voorbereiding op de investeringsbeslissing in Q2-Q3 2022, is LTO op zoek naar partijen die een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling en realisatie van een elektrolysesysteem. Zeven EMP-deelnemers pitchen hun oplossingen voor deze casus en gaan in gesprek met deze boerenbedrijven. 

Programma

12:45 uur Inloop
13:00 uur Welkom
13:05 uur Korte introductie Elektrolyser Makersplatform NL
13:10 uur Presentatie cases Dogterom en Van den Hoek (10m per casus, 10m vragen)
13:40 uur Pitches van bedrijven
JP energy systemen, Demcon, Elestor, Bosal, Battolyser, Trinergie, MTSA
14:50 uur Open Dialoog over EMP
- Terugblik eerste event
- Nieuwe leden
- Vooruitblik volgend jaar
15:15 uur Ontknoping keuze eindgebruiker
15:30 uur Afsluiting

Wil jij ook netwerken met innovatieve bedrijven en in contact komen met eindgebruikers van elektrolysetechnologie? Meld je dan snel aan voor de allereerste Elektrolyser Makers Challenge, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wil je meer weten over het Elektrolyser Makersplatform NL, kijk dan hier.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten