arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Employer branding: hoe bouw je een sterk werkgeversmerk?

Employer Branding

In deze sessie gaan we in gesprek over de essentie van aantrekkelijke werkgeversmerken. Wat zijn trends en ontwikkelingen? Wat zijn de bouwstenen voor een authentiek verhaal waar energie vanaf spat en wat mensen inspireert in hun dagelijkse werk en bij het uitdragen van het verhaal als ambassadeur?

Reken op een informele, open en interactieve discussie over de stappen die je kunt zetten om te komen tot de ‘ziel van de tent’, merkcultuur, identiteit en belofte aan talent (EVP: employer value proposition). En een deel rond het tot leven brengen van een ster werkgeversmerk, in communicatie, leiderschap en gedrag. Een leuke en met praktijkvoorbeelden doorspekte sessie, gebaseerd op 22 jaar ervaring met bouwen en communiceren van werkgeversmerken bij een brede range aan opdrachtgevers. Na afloop van de workshop ben je een mix aan inzichten en ideeën rijker voor meer kracht in het eigen sterk werkgeversmerk.

Programma

  • Workshop Ton Rodenburg, expert employer branding, neemt ons mee in de kansen en mogelijkheden van employer branding om mensen te vinden in deze tijd van krapte
  • In gesprek met de hele groep. Welke tools zijn handig en waarmee kan FME jou helpen?
  • Rondleiding gastbedrijf: wat doet Wila aan employer branding en rondleiding door de nieuwe fabriek
  • Informele lunch. Stel je vragen, deel ervaringen of praat na 
Aantrekken talent
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten