arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Energy Efficiency Quick Wins

Quickwins

Hoe speel je als bedrijf op korte termijn in op de stijgende energieprijzen en het onvoorspelbare politieke klimaat? Project 6-25 organiseert op 23 en 30 juni een online webinar waarbij oplossingen vanuit de praktijk worden behandeld.

Webinar 23 juni

'Ontdek hoe pomp optimalisatie en efficiënte magnetische koppelingen 600 ton CO2 gereduceerd'

Tijdens dit webinar leer je welke energiebesparende technieken efficiënt en voordelig zijn op korte termijn. In de sessie reiken twee bedrijven, KSB en Zytec, je oplossingen aan vanuit de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De manieren van werken
  • De voordelen voor de vermogensbeheerders
  • De voordelen versus de alternatieven
  • De omvang en de impact van de implementatie
  • Praktijkvoorbeelden

Bewezen korte termijn oplossingen
KSB legt je uit hoe je energie bespaart én de onderhoudskosten verlaagt door pompoptimalisatie, en Zytec laat zien hoe hun contactloze magnetische koppeling de beste oplossing was voor Tata Steel. De koppeling verbeterde uptime en betrouwbaarheid van de pompen. De installatie heeft een terugverdientijd van slechts twee jaar en de CO2-uitstoot wordt tot 50% verminderd.

Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Voertaal: Nederlands

Meld je aan voor dit webinar

Webinar 30 juni 

'Ontdek hoe Artificial Energy Intelligence, nanolubricants en warmteterugwinning uit rookgas 860 ton CO2 gereduceerd'

Tijdens dit webinar leer je welke energiebesparende technieken efficiënt en voordelig zijn op korte termijn. In de sessie reiken drie bedrijven, Heatmatrix, Dex Oil en EnerGQ je oplossingen aan vanuit de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:
•    De manieren van werken 
•    De voordelen voor de vermogensbeheerders
•    De voordelen versus de alternatieven
•    De omvang en de impact van de implementatie 
•    Praktijkvoorbeelden

Bewezen korte termijn oplossingen
Heatmatrix presenteert haar warmte-terugwinningsoplossing bij een bakoven van een banketbakkerij. Na de installatie van de oplossing verminderde het gasverbruik van de oven met 20%. Dex Oil vertelt je hoe de implementatie van hun (met QM-technologie verrijkte) smeermiddelen bij Reinigingsdienst Midden Nederland, bijdroegen aan een grote brandstofbesparing. En EnerGQ geeft je een inkijk in hun geïmplementeerde AEI-oplossing (Artificial Energy Intelligence).

Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Voertaal: Nederlands

Meld je aan voor dit webinar

Over project 6-25

Het FME-project 6-25 helpt je om succesvolle CO2-reductieprojecten te realiseren met bewezen kosteneffectieve energie-efficiënte technologieën die vóór 2025 kunnen worden geïmplementeerd.

Energie-efficiëntie is dé enige kortetermijnoplossing
Er zijn verschillende manieren om CO2 te verminderen; overstappen op waterstof, koolstofafvang of elektrificatie van installaties. Deze oplossingen zijn echter zeer duur en duren vaak jaren om te ontwikkelen. Diverse energiezuinige technologieën zijn al beschikbaar en kunnen op korte termijn worden geïmplementeerd. Met deze technologieën kan alleen de Nederlandse Industrie al 3 megaton CO2-reductie realiseren voor 2025!

625
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten