arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Fast Forwards Insights Innovation

Smart industry

Voor digital leaders, CEO’s, innovatie managers en CIO’s is innovatie van cruciaal belang om succesvol te blijven in een steeds veranderende markt. Een innovatiestrategie is daarom essentieel om nieuwe kansen te creëren, marktposities te versterken en nieuwe inkomstenstromen te genereren. Het is belangrijk om niet alleen te focussen op productinnovatie, maar ook op proces- en businessmodelinnovatie om de concurrentie voor te blijven. Wat zijn de DO’s, DONT’s en meest belangrijke inzichten? We gaan hier 28 september tijdens zo'n 4 talkshows en spice up sessies met experts én elkaar over in gesprek.

Daarnaast gaan we met thought leaders in gesprek over Innovatie in de Boardroom, gezien dit een integraal onderdeel zou moeten zijn van elke boardroom. Het is belangrijk om een cultuur van innovatie te creëren waarin risico’s nemen wordt aangemoedigd en mislukkingen worden gezien als een kans om te leren en te groeien.

Innovatie en Sustainability

Tevens gaan we het met elkaar hebben over Innovatie en Sustainability, gezien deze hand in hand gaan. Bedrijven moeten zich bewust zijn van de impact die hun innovaties hebben op de maatschappij en het milieu. Door innovaties te ontwikkelen die duurzaamheid bevorderen, kunnen bedrijven niet alleen bijdragen aan een betere wereld, maar ook profiteren van nieuwe kansen op het gebied van milieuvriendelijke producten en diensten.

Digitalisering biedt ook nieuwe kansen voor innovatie. Het is dan ook belangrijk om te blijven investeren in digitale innovatie om relevant te blijven in onze steeds sneller veranderende digitale wereld. Maar wat zijn de nieuwste innovaties op dit gebied, ook denkende aan Artifical Intelligence, Robotisering, Smart Industry solutions, Edge Computing, Quantum Computing etc.

Kortom, het belooft een inspirerende middag te worden waar innovatie en business samenkomen en meer dan 100 experts, digital leaders, CEO’s, innovatie managers met elkaar hier over in gesprek zullen gaan. Mis het niet! 

Meld je nu aan!

Fast Forwards Insights Innovation

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten