arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Female Captains of Industry Netwerkevent

Event
Exclusief voor leden
Helen en Judith

FME wil de vrouwelijke ondernemers en bestuurders van de lidbedrijven van FME en FME-branches bij elkaar brengen in een exclusieve besloten setting. Met als doel elkaar beter leren kennen, netwerken, inspiratie op doen en business inhoudelijk van gedachten wisselen over belangrijke thema’s binnen onze sector. Vrouwelijke ondernemers en bestuurders in de Nederlandse technologische industrie zijn persoonlijk uitgenodigd voor het Female Captains of Industry Netwerkevent. Aansluitend vindt het Vrouwen4Tech event plaats, waar de gelijkwaardige positie van vrouwen op de arbeidsmarkt centraal staat.

Thema

De snel veranderende geopolitieke situatie – denk aan handelsspanningen met China, de oorlog in Oekraïne en het geweld in het Midden Oosten – heeft een grote impact op de Nederlandse technologische industrie. Hoe houd je als bedrijf in dat spanningsveld het hoofd boven water en kan je blijven groeien?

Programma

Het programma is nog onder voorbehoud.

13:00 uur l Ontvangt met informele netwerklunch

13:25 uur l Inloop zaal

13:30 uur l Start programma
Toonaangevende topvrouwen uit de wereld van de diplomatie, politiek en bedrijfsleven lichten vanuit verschillende perspectieven de kansen en uitdagingen in dit spanningsveld toe.

15:30 uur l Einde en netwerkpauze

16:00 uur l Vrouwen4Tech event
Thema: Naar een gelijkwaardige positie van vrouwen op de arbeidsmarkt
Let op: Meld je hier apart voor aan

18:00 uur l Walking netwerk diner

Besloten bijeenkomst en aanmelding

De uitnodiging is persoonlijk op naam. De bijeenkomst is besloten en vindt plaats onder Chatham House rules. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. Plaatsing op volgorde van binnenkomst. Er wordt een wachtlijst opgesteld als de bijeenkomst vol is.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten