arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

FME Jaarevent 2022: Met FME naar Oranje!

Oranje Legioen

Voor het FME Jaarevent 2022 gaan we dit jaar het Nederlands elftal supporten tijdens hun Nations Legue wedstrijd tegen België in de Johan Cruijff ArenA.

FME-netwerkevent

Op zondag 25 september speelt Oranje in de ArenA haar laatste duel. De derby van de Lage Landen: Nederland-België. Met oranje als de FME-huiskleur zijn we het welhaast aan onze stand verplicht om ons nationale team aan te moedigen... en dat is precies wat we gaan doen op zondag 25 september in de ArenA.

Als lid van FME maak je onderdeel uit van het grootste netwerk binnen de technologische industrie. En dus is er - zoals tijdens elk FME Jaarevent - volop ruimte om te netwerken met collega-directeuren.

Programma

17:30 uur | Ontvangst in restaurant The Traveller en uitreiking toegangstickets

18:00 uur | Oranje Netwerkborrel met Drinks & Bites

19:30 uur | Vertrek naar de Johan Cruijff ArenA (5 minuten te voet)

20:45 uur | Interland Nederland – België

22:30 uur | Einde

Vol=vol

Voor dit bijzondere netwerkevenement hebben wij 250 kaarten gereserveerd. Vol = vol, dus schrijf je snel in. Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare kaarten, gaan we loten. Uiterlijk in augustus laten we weten of jij erbij bent.

Trein

Er zijn diverse parkeergelegenheid nabij de ArenA en The Traveller, maar gezien de te verwachten verkeersdrukte adviseren we om met de trein te komen (intercitystation Amsterdam Bijlmer-Arena ligt op loopafstand)

NB. De Algemene Ledenvergadering blijft staan op donderdag 3 november 2022 van 15:45 – 16:45 uur en wordt online gehouden.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten