arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

FME Jaarevent 2023: Met FME naar Oranje!

Oranje Legioen

Met oranje als de FME-huiskleur zijn we het welhaast aan onze stand verplicht ons nationale team aan te moedigen... en dat is precies wat we gaan doen. Tijdens het FME Jaarevent gaan we dit jaar wederom het Nederlands elftal supporten in de Johan Cruijff ArenA. Nederland speelt daar op vrijdag 13 oktober haar EK-kwalificatie wedstrijd tegen Frankrijk. Beide landen zijn favoriet om zich te plaatsen voor het EK voetbal 2024 in Duitsland. De laatste ontmoeting in eigen land eindigde in een mooie 2-0 overwinning en toen zat onze huidige bondscoach Ronald Koeman ook op de bank.

FME-netwerkevent

Als lid van FME maak je onderdeel uit van het grootste netwerk binnen de technologische industrie. En dus is er - zoals tijdens elk FME Jaarevent - volop ruimte om te netwerken met collega-directeuren.

Toon Gerbrands
Topcoach Toon Gerbrands

Toon Gerbrands komt spreken 

‘Een fenomeen in de topsport’, ‘Een unieke combinatie van coach, manager en inspirator’ en ‘Een coachprofessor bij uitstek’. Slechts enkele lovenswaardige woorden over Toon Gerbrands, geuit door andere grootheden in de sport. Eén van hen was Louis van Gaal, met wie hij vier jaar lang dag in dag uit samenwerkte. Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid, die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. Dat bewees hij als volleybalcoach en als algemeen directeur bij AZ en PSV. ‘Een belangrijke eigenschap van leiderschap is andere mensen laten functioneren. Én: leiderschap vraagt bikkelharde zelfevaluatie.’

Programma

17:30 uur | Ontvangst in eventlocatie Kleurstoff en uitreiking toegangstickets

18:00 uur | Oranje Netwerkborrel met Drinks & Bites met Toon Gerbrands

19:30 uur | Vertrek naar de Johan Cruijff ArenA (5 minuten te voet)

20:45 uur | Interland Nederland – Frankrijk

22:30 uur | Einde

Voor dit bijzondere netwerkevenement hebben wij 250 kaarten gereserveerd. Vol = vol, dus schrijf je snel in. Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare kaarten, gaan we loten. Uiterlijk 4 augustus laten we weten of jij erbij bent.

Trein

Er zijn diverse parkeergelegenheden nabij de ArenA en eventlocatie Kleurstoff, maar gezien de te verwachten verkeersdrukte adviseren we om met de trein te komen (intercitystation Amsterdam Bijlmer-Arena ligt op loopafstand)

Meld je nu aan!

FME Jaarevent 2023: Met FME naar Oranje!

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten