arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Future FME Netwerk: hoe maak je als young professional impact?

Kompas

Hoe neem je als young professional leiding over jouw eigen ontwikkeling en hoe creëer je impact binnen jouw eigen organisatie? Waarden vormen de basis van ieders handelen en zijn een belangrijk kompas voor gedrag, samenwerken en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Op donderdag 27 mei van 15.00 tot 17.00 uur organiseert FME een online workshop over waarde gedreven leiderschap voor ongeveer 20 young professionals.

Samenwerken aan de toekomst

Het Future FME Netwerk gelooft dat je samen meer bereikt. Vanuit dit perspectief biedt FME jonge ambitieuze professionals (tot 40 jaar) een platform waar kennis wordt vergroot, inspiratie wordt opgedaan, van elkaar wordt geleerd, nieuwe contacten worden gelegd, samenwerkingsverbanden worden opgezet die samen bijdragen aan een slimme(re), duurzame (re) en toekomstbestendige maatschappij. Na aanmelding voor deze workshop je ook meteen onderdeel van dit ambitieuze netwerk!

Future proof begint bij jezelf

Leiderschap is dé vaardigheid om positieve impact te maken. Om anderen vanuit je eigen rol te inspireren en de koers van het werk te beïnvloeden. Tijdens deze workshop gaan we in op het belang van waarden voor leiderschap vanuit het perspectief van de jongere generatie. Aan de hand van concrete voorbeelden en interactieve oefeningen gaan we met elkaar aan de slag. We benoemen en kiezen de gemeenschappelijke waarden voor het FME Future Netwerk: wat bindt ons? We slaan daarbij een brug naar de waarden in jouw organisatie en naar jouw persoonlijke waarden: want wat drijft jou? We delen ervaringen over hoe jij jouw individuele kracht in de dagelijkse praktijk van jouw werkzaamheden kunt inzetten en verkennen samen de uitdagingen die we allemaal tegen kunnen komen.  

Concept programma

  • Aftrap Future FME netwerk
  • Kennismakingsronde
  • Waarde gedreven leiderschap toegelicht
  • Case: waarden van ons Future netwerk + het toepassen in je eigen praktijk
  • Afsluiting en follow-up
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten