arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Future FME Netwerk: wij zijn ons lijf

Burnout

Nog een Future FME Netwerk-sessie voordat de zomervakantie begint! Tijdens de laatste bijeenkomst bij Siemens hebben we het gehad over vervolgonderwerpen. Een van de gekozen thema’s was 'burn out'. Daarom hebben we Katalijn Ritsema gevraagd een sessie hierover te verzorgen.

Burnouts

Deze sessie van 13 juli zal specifiek over burnouts gaan, hoe herken je de verschijnselen, hoe voorkom je een burnout en daartoe worden handvatten aangereikt die je zelf kan toepassen. Een voorbeeld hiervan is het fysieke geheugen, oftewel je lijf. Het is er altijd en herbergt een zee aan mogelijkheden. Hoe kan je je kwaliteit van leven vergoten door gebruik te maken van het fysieke geheugen?

In organisaties, gebruiken we veelal onze rationele kant: logisch nadenken helpt met het oplossen van problemen en heeft ons veel opgeleverd. Maar we zijn meer dan ons brein. We hebben ook emoties, een universele verbondenheid met de wereld en een lijf. Door op verschillende lagen tegelijk te interveniëren, krijg je een vliegwieleffect. 

Programma

15:00 uur: Interactieve workshop
17:00 uur: Netwerkborrel
17:30 uur: Einde

Over Katalijn Ritsema

Katalijn Ritsema van Eck werkt al ruim 20 jaar als consultant; met een focus op de menskant van organisatieveranderingen. Ze faciliteert MT/ board off-sites, adviseert en coacht. Ze is van huis uit psycholoog en filosoof, en volgde op latere leeftijd een opleiding tot shiatsu therapeut. In haar bedrijf ResetMoment combineert ze haar zakelijke achtergrond met de oosterse geneeswijze in korte individuele retraites voor leiders. Tijdens haar workshop/ interactieve lezing, heeft ze het over een gezonde werkomgeving, het voorkomen van burnouts, en hoe je lichaam je dagboek is; alles wat je mentaal hebt meegemaakt, zit fysiek opgeslagen. Wij zijn niet ons brein, wij zijn ons lijf. 

Bekijk op Youtube een van haar filmpjes.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten