arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Handelsmissie duurzame bouw en energiesystemen Noordrijn-Westfalen

Duitsland

Biedt jouw bedrijf een innovatieve en duurzame oplossing voor de gebouwde omgeving? En maakt expansie naar Duitsland deel uit van jouw internationale strategie? Maak dan van deze gelegenheid gebruik om meer inzicht te krijgen in de markt, en toekomstige handelspartners te vinden tijdens deze korte inspiratiemissie naar Noordrijn-Westfalen, Duitsland.

Deze Handelsmissie is Interessant voor bedrijven die:

  • Een innovatieve oplossing bieden voor duurzame gebouwen, stedelijke energiesystemen en/of infrastructuur
  • Interesse hebben in, of al actief zijn op, de Duitse markt
  • Specifiek verder willen uitbreiden in Noordrijn-Westfalen

Wat kun je verwachten op 8 maart?

Tijdens deze missie krijg je een overzicht van:

  1. Belangrijke lokale stakeholders en hun rol in de sector
  2. (Nieuwe) regelgeving omtrent duurzaam bouwen, inclusief financiering
  3. Tips voor zakendoen in Noordrijn-Westfalen
  4. Specifieke marktkansen, bijvoorbeeld lopende/toekomstige aanbestedingen, ontwikkelingsprojecten en innovatieprojecten

Daarnaast krijg je inzicht in de huidige stand van zaken in deze regio, door middel van een bezoek aan bouwprojecten in Düsseldorf en Krefeld die hoog scoren op het gebied van duurzaamheid. Tot slot bieden we tijdens deze handelsmissie netwerkmomenten met stakeholders in Noordrijn-Westfalen.

Momenteel wordt, samen met partners in de regio, gewerkt aan een conceptprogramma. Let op: aangezien we op 8 maart vroeg beginnen, dienen deelnemers op 7 maart aan te reizen richting Düsseldorf.

Praktische informatie

Na aanmelding ontvang je van de organiserende partijen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een week, een bevestiging van deelname en een aanvullend vragenformulier. Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van deze bevestiging.

De kosten voor deelname aan de missie bedragen € 400,- (excl. btw) per bedrijf (1 deelnemer per bedrijf). Voor deze missie kan een SIB-missievoucher worden aangevraagd. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. We raden je aan hotel en vervoer te boeken met een optie om te annuleren vanwege covid-19. FME en andere organiserende partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten. Uiteraard houden wij ons bij de organisatie en uitvoering van deze missie aan alle geldende regels en beperkingen met betrekking tot covid-19 van de Nederlandse en Duitse overheid en Duitse gastheren.

Door u te registreren op deze website verbind je je ertoe deel te nemen aan het programma. Als je als bedrijf je deelname in een later stadium annuleert, wordt de volledige kostprijs van het programma in rekening gebracht.

Deze missie wordt georganiseerd door FME in samenwerking met InnovationQuarter, Amsterdam Trade & Innovate, ROM Utrecht Region, en partners in de regio Noordrijn Westfalen.

 

Meld je nu aan!

Handelsmissie duurzame bouw en energiesystemen Noordrijn-Westfalen

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten