arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Heb jij een plan-B voor jouw organisatie?

Wat als je bestaande plannen door personeelstekort, (oude) technologieën en hoge prijzen niet meer haalbaar zijn? Word met behulp van deze workshop toekomstbestendig!

Als ondernemer/manager bevind je je in dynamische tijden. Een oververhitte arbeidsmarkt, vele nieuwe technologieën en hoge grondstof- en energieprijzen. Dit heeft als gevolg dat je bestaande bedrijfsplan misschien niet meer realistisch is.

Hoe herken je de signalen dat je organisatie vraagt om verandering/ontwikkeling? Scenario 0 (niets doen) lijkt niets te kosten maar is dat wel zo? Wat kan je dan wel verwachten? En hoe ga je hier vervolgens mee aan de slag zonder personeel te verliezen? Dat is wat centraal staat in deze workshop. Aan bod komt onder andere de mogelijke trends en bijhorende strategie, technologie, strategische personeelsplanning, structuur maar ook cultuur, bezien vanuit STERK werkgeverschap. De toekomst blijft ongewis en als bedrijf moet je klaar zijn om hierop te kunnen handelen. Als plan A niet werkt, dan met plan B.

Wat levert het op?

Je bent in staat een duidelijk beeld van je huidige organisatie te maken en elementen te identificeren waar je mogelijk mee aan de slag moet. Daarnaast krijg je inzicht in de mogelijk in te zetten instrumenten vanuit de praktijk en hoe je veranderingen daadwerkelijk in gang kunt zetten. Vanuit STERK-werkgeverschap leer je sociale en technische innovaties toepassen en word je toekomstbestendig / heb je een plan B.

Sluiten