arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Helpt jouw tech steden klimaatneutraal te worden? Doe mee!

Gebouwde Omgeving

Kun jij Europese steden helpen hun doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn te bereiken? Ben je op zoek naar zakelijke kansen in de Europese Unie (EU)? FME mede-organiseert een online business event op 14 & 21 juni.

Ontdek kansen voor bedrijven en steden

Dit evenement kijkt naar de Europese missiegerichte aanpak en de vraag: Hoe kan Europa steden helpen zo snel mogelijk klimaatneutraal te worden? Het richt zich op huidige en toekomstige zakelijke kansen waarin technologie fungeert als een vliegwiel voor replicatie, versnelling en opschaling.

Voor wie

We nodigen start-ups, MKB's, bedrijven, kennisinstellingen, overheden en gemeenten binnen Europa uit. Ons doel is om de publieke en private sector samen te brengen, ecosystemen te combineren en een gedeelde waarde te creëren.

Programma

We hebben het programma samen met onze lokale partners gemaakt. Alle sessies richten zich op een missiegerichte aanpak. Het bevordert cross-innovatie, investeringen en (burger)betrokkenheid. We richten ons op de volgende uitdagingen:

  1. Circulariteit (Energie-Water-Voedsel-Afval)
  2. Duurzame gebouwen en energie
  3. Slimme en groene mobiliteit
  4. Urban Leadership (Hoe kan de overheid transformeren, versterken en optreden als orchestrator om systematische verandering mogelijk te maken?

 

Een-op-een matchmaking door Europe Enterprise Network (EEN)

Neem deel aan een of meer virtuele vergaderingen van 30 minuten. Maak contact met alle deelnemers en krijg meer inzicht in (toekomstige) projecten. Het is de perfecte gelegenheid om zakelijke kansen te bespreken, kennis uit te wisselen en samenwerkingen op te zetten.

Je kunt de EEN Matchmaking bijeenkomsten bijwonen op 15-17 juni en 22-24 juni.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten