arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Hoe kan technologie de moderne mantelzorger ondersteunen?

Langer thuis

Op woensdag 25 november vindt de online conferentie 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis' plaats. Laat je inspireren door interessante praktijkvoorbeelden en praat mee over belangrijke onderwerpen.

Als onderdeel van het thema: ‘eHealth, technologie en innovatie’ organiseert FME tijdens deze conferentie de deelsessie:

Hoe kan technologie de moderne mantelzorger ondersteunen?

De vraag naar mantelzorgers gaat de komende jaren enorm stijgen. Om overbelasting te voorkomen wil FME mantelzorgers ondersteunen met technologische oplossingen, zodat zij liefdevolle zorg kunnen blijven geven. Uit onderzoek blijkt echter dat mantelzorgers zich nog niet altijd bewust zijn van de vele mogelijkheden die er al zijn.

In deze sessie gaan we het gesprek aan hoe we samen de mindset veranderen dat technologie kan helpen en dat technologie laagdrempelig kan zijn en niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Alleen met de hulp van mantelzorgers kunnen mensen lang in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

  • Voorzitter: Edwin Dekker, Programmamanager cluster Zorg, FME
  • Spreker: Amber Fiechter, Business Development Manager FME
Lees meer over FME en het helpen van de mantelzorger

Deelnemen

Meld je aan en neem deel aan deze sessie of andere sessies die deze dag worden gehouden. Houdt onderstaande site in de gaten voor de exacte programmering.

Bekijk het volledige programma
Sluiten