arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Holland High Tech Najaarsevenement 2020

Een sterke HighTech werkt voor Nederland!
2020 is een enerverend jaar voor de Nederlandse hightech industrie. Een jaar gekenmerkt door grote veranderingen en nog grotere kansen. Een jaar dat benadrukt hoe belangrijk veerkracht voor onze sector is. FME is partner van Holland High Tech.

Het Holland High Tech Najaarsevenement is dit jaar geen fysiek evenement, maar een online evenement over meerdere dagen.

Op vrijdag 30 oktober van 10.30 tot 12.00 uur wordt het event afgetrapt met een tafelgesprek onder leiding van gastheer Marc Hendrikse en gespreksleider Roderik van Grieken.

Het gesprek is te volgen via de livestream met de mogelijkheid om via een chatfunctie vragen te stellen en zo aan het gesprek deel te nemen.

Programma

Debatronde 1

De inhoud van de gespreksonderwerpen van deze ronde wordt bepaald aan de hand van de actualiteit van de dag. Bijvoorbeeld: wie betaalt de gelden om Nederland uit de crisis te innoveren? Is er al een Nederlandse sneltest? Wat betekent het Nationaal Groeifonds voor de maatschappij, voor de wetenschap, mki en het talent van morgen?

Debatronde 2

'Innoveren om uit de crisis te komen'
Afgelopen maanden hebben wetenschap en MKB zich 100%+ ingezet om met oplossingen te komen voor de Covid-19 problematiek. Denk aan beademingsapparatuur, sneltesten, vaccins, vaccinaties etc.

Debatronde 3

Missiegedreven Topsectoren beleid en HighTech voor maatschappelijke thema's
In deze debatronde bespreken we met de tafelgasten hoe de hightech industrie kan bijdragen aan het oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Hoe sleuteltechnologieën op toonaangevende en innovatieve wijze in te zetten én hoe bedrijven kunnen aansluiten bij het programma van het Kennis- en Innovatieconvenant (KIC) 2020-2023. 

Debatronde 4

HiTMaT - Connecting High Tech PPS in Maatschappelijke Thema’s
De HiTMaT Call is een stimuleringsprogramma van de Topsector HTSM om het belang van hightech innovatie in de maatschappelijke thema's en missies duidelijk te maken én aan te jagen, en om consortia te inspireren tot kansrijke hightech oplossingen in pps onderzoeksprogramma's.

Sluiten