arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Holland High Tech Netwerkevent 2024

Holland High Tech NETWERKEVENT 2024

We staan voor grote uitdagingen; iedereen herkent het: omstandigheden veranderen van dag tot dag en van minuut tot minuut. Wie is in deze situatie de vaste waarde? Dat zijn wij: de innovators. Wij ontwikkelen door, we transformeren, voor onze toekomst, voor Europa én de rest van de wereld. Als sector spelen wij een cruciale rol in de urgente transities die nodig zijn: het ontwikkelen van een circulaire economie, de energietransitie en de inzet van digitalisering (inclusief smart industry) en sleuteltechnologieën. Wij komen samen tot oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen. Om in te zoomen op de mogelijkheden organiseert Holland High Tech het Holland High Tech Netwerkevent 2024. FME is partner van Holland High Tech.

Aanmelden

Programma

14:30 uur l Welkom
Kom op tijd en tref alvast een relatie uit ons grote ecosysteem om mee bij te praten. Wij verwelkomen je met een drankje en wat lekkers.

15:30 uur l Plenair programma

 • Status Quo van de hightech
  Boegbeeld Marc Hendrikse en directeur Leo Warmerdam nemen je tijdens deze Status Quo mee in:
  • de successen, de programma’s en calls die er zijn én die er binnenkort aankomen;
  • wat wij samen kunnen ondernemen om te blijven innoveren;
  • de mogelijkheden waar je als bedrijf en kennisinstelling zelf actie kan ondernemen en kan aansluiten;
  • de Nationale Technologiestrategie en – met alle ontwikkelingen om ons heen – de rol van Holland High Tech op basis van onze visie 2030.
 • Keynote: Circulaire economie toepassen in jouw business
  Keynote Jan Jonker is emeritus-hoogleraar Duurzaam en Circulair Ondernemen aan de Radboud Universiteit, Nijmegen (NL). Zijn werk richt zich op het vormgeven van een economie rond de vier grote opgaven van deze tijd: duurzaamheid, leefbaarheid, ecologie en circulariteit. Hij kijkt hoe zich dat vertaald in businessmodellen. Inmiddels heeft hij 35 boeken en ruim 250 publicaties op zijn naam staan. Tijdens zijn keynote spreekt hij over de context, het concept én de mogelijke businessmodellen van de circulaire economie aan de hand van concrete bedrijfsvoorbeelden en maakt hij verbindingen de topsector High Tech Systemen en Materialen en de (maak)industrie.
 • Pitches: Nationaal Groeifonds: innoveer je mee?
  Sprekers van Nationale Groeifondsprogramma’s pitchen hun aanpak in marktcreatie, internationale control points en de uitdaging in human capital en delen de mogelijkheden om aan te sluiten

17:30 uur l Netwerkdiner & Marktplein​​​​​​​

 • Netwerkdiner
  Tijdens ons zomers informeel netwerkdiner is er uitgebreid tijd om bij te praten met connecties uit je netwerk én om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Marktplein
  Op het marktplein delen Nationale Groeifondsprogramma’s hun programma’s en waar je als kennisinstelling en bedrijf nog kan aansluiten.

Locatie

De Werkspoorkathedraal is een grote fabriekshal in Utrecht. Wij moedigen iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen. De locatie zit op een paar minuten lopen van NS-station Utrecht Zuilen. Dit maakt het ideaal om met de trein te reizen. Ook de bus stopt vlakbij. Naast de hoofdentree is ook plek om je fiets neer te zetten.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten