arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

HR Netwerkbijeenkomst - thema: Beoordelen: afschaffen? (regio Noord en Oost)

Gesprek aan tafel

Het is een bijzondere tijd waarin we momenteel leven, waarin maar weer eens blijkt hoe belangrijk het is om wendbaar te zijn en blijven. Om in deze periode met elkaar in contact te blijven hebben we een Online HR Netwerkbijeenkomst Noord-Oost gepland. We willen graag horen hoe het met jullie gaat. Daarnaast gaat Achmea in op het thema: Beoordelen: afschaffen?

Beoordelen: afschaffen?

Een nieuwe trend die in opkomst is in Nederland. In hoeverre zou het afschaffen van beoordelen jouw organisatie helpen om de dialoog tussen leidinggevende en medewerker te stimuleren en ownership bij de medewerker te ontwikkelen?       

Programma

9:00 uur - Rondje langs de bedrijven
W
e starten met een rondje hoe gaat het met jou/jullie bedrijven? Wat zijn de actuele uitdagingen? Waar kan FME jullie mee helpen?
Door Bert Haan, bedrijfsadviseur bij FME

9:30 uur - Beoordelen: afschaffen?
Voor deze online meeting is de keuze gevallen op het onderwerp 'Beoordelen: afschaffen?' Het Agile werken bij bedrijven heeft ook effect op de ontwikkeling van de beoordelingssystematiek. Op 1 januari 2019 heeft Achmea het jaarlijkse beoordelingsgesprek voor 12.000 medewerkers laten vervallen. Deze verandering is onder meer ingegeven door de flexibele manier van werken bij Achmea.
Door Maaike Blansjaar, programma-manager en Martine Bolhuis, HR Business Partner bij Achmea

10:00 uur - Discussie

10:30 uur - Einde bijeenkomst

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten