arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Incident Response Plan: Ben jij goed voorbereid op een cyberincident?

Webinar
Exclusief voor leden
Cyber security

In samenwerking met het Digital Trust Center organiseert FME een webinar over het schrijven van een Incident Response Plan voor cyberincidenten. Weet jij precies wat je moet doen bij een datalek of hack?

Het aantal ondernemingen dat al eens te maken heeft gehad met een cyberaanval groeit. Daarnaast worden de gevolgen van een verstoring, datalek of cyberaanval steeds ernstiger. Het is daarom erg belangrijk dat je in het geval van een incident adequaat reageert om zo de negatieve gevolgen te beperken. Een zogenaamd Incident Response Plan helpt je hierbij.

Praktisch

Maar wat staat er precies in dat plan? Over welke zaken moet je nadenken? Wie moet je betrekken? En welke maatregelen mogen absoluut niet ontbreken? Met deze vragen en meer helpen wij jou op 11 juli in een praktische webinar, georganiseerd in samenwerking met het Digital Trust Center.

Programma

  • Introductie: Waarom is het belangrijk om een Incident Respons Plan te hebben. Wat staat er in dit plan?
  • Aan de hand van een format neemt het Digital Trust Center je mee in het plan en hoe je dit voor jouw organisatie kunt opstellen. Aan de de hand van praktische voorbeelden wordt dit geïllustreerd.
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten