arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innovatiemissie agrifood technologie Frankrijk

Agrifood

Frankrijk is de derde exportmarkt voor de Nederlandse agrifood sector en belangrijk voor export van hoogwaardige en duurzame producten, technologie en kennis. Een uitstekend land om naar uit te breiden met jouw innovatieve oplossing of productontwikkeling (R&D) in de agrifood technologie.

Als je wilt samenwerken met partners in Frankrijk, dan is deze innovatiemissie naar Toulouse een uitgelezen kans. Je bezoekt onder andere de agro-robotica beurs FIRA. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert deze innovatiemissie, FME gaat mee op deze missie en FME levert een bijdrage aan het opstellen van het programma.

Voor wie?

Deze missie is interessant voor zowel onderzoekers als bedrijven en ondernemers die werken aan innovatieve agrifood technologie en precisielandbouw-toepassingen voor openlucht teelt.

De regio Toulouse staat bekend om zijn wijngaarden, maar ook de teelt van andere gewassen. Met name granen, voedergewassen (voor diervoeder) en wijnbouw. Verschillende agrifood technologie oplossingen komen daarbij kijken. Werk je bijvoorbeeld aan één van onderstaande technologieën? Dan is deze missie zeker interessant voor jou.

  • Autonome veldrobots, bijvoorbeeld wieders en oogsters
  • Dronetechnologie
  • Sensor toepassingen
  • Imaging oplossingen, bijvoorbeeld (spectrale) camera’s of satellietdata
  • Software en data oplossingen en kunstmatige intelligentie

Het programma is nog niet rond, kijk daarvoor op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten