arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innoveer je uit de crisis met een betrokken team | Week van de mki

Week van de mki vierkant

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

Meld je aan voor een of beide sessies.

11.00-12.00 uur: Creëer een topteam met mensgerichte technologie

Mensgerichte technologie maakt het werk gemakkelijker, leuker en efficiënter. De inzet van cobots, Augmented Reality (AR) en exoskeletten verhoogt de arbeidsproductiviteit en stimuleert betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. Hoe kun je betrokkenheid vergroten en hoe helpt mensgerichte technologie hierbij? FME-adviseurs Eline Loven en Niek Hinsenveld geven je samen met TNO - die hier in opdracht van FME onderzoek naar deed - inzicht in de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

12.00-13.00 uur: Lunch Break met Paul de Hont, directeur van Automatic Signal

Paul de Hont weet als geen ander hoe je van je team een topteam maakt. Hij investeert niet alleen in vakmanschap van de medewerkers, maar ook in het aanleren van professionele vaardigheden zoals het nemen van eigen verantwoordelijkheid en integer handelen. En dit werpt zijn vruchten af. Hoe? Dat deelt hij graag met jullie. Vraag hem de oren van het lijf, tijdens deze interactieve sessie.

Banner week van de mki

Week van de mki

Elke dag inspirerende online bijeenkomsten voor mki-lidbedrijven van FME. Elke dag Lunch Breaks met andere directeuren van mki-lidbedrijven en elke dag een kennissessie met een andere FME-adviseur over een actueel thema.

BEKIJK HET PROGRAMMA VAN ALLE DAGEN
Sluiten