arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innoveer je uit de crisis met nieuwe technologieën | Week van de mki

Week van de mki vierkant

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

Meld je aan voor een of beide sessies.

11.00-12.00 uur: Future Shock

De coronacrisis versnelt technologische ontwikkelingen als robotisering, artificial intelligence, 3D-printing, augmented reality (AR). Welke mogelijkheden bieden deze ontwikkelingen? Bij deze korte Future Shock-sessie van Marije Bakker, Adviseur Smart Industry bij FME, krijg je inzicht in de laatste trends, voorbeelden van bedrijven die succesvol een nieuwe technologie hebben geïmplementeerd en inzicht in de patronen binnen jouw bedrijf die innovatie in de weg staan. 

12.00-13.00 uur: Lunch Break met Dennis van Beers, directeur van Festo 

Bij Festo staat innovatie altijd hoog op de agenda. Voor een sterke markpositie in de industriële automatisering is innoveren cruciaal. Hoe ga je hier mee om in coronatijd? Welke uitdagingen kom je tegen en hoe hou je je bedrijf technologisch op voorsprong? Tijdens deze Lunch Break deelt Dennis van Beers zijn ervaringen met innoveren in crisistijd. Vervolgens gaan we samen in gesprek over de lessen en kansen van deze crisis als we kijken naar technologische ontwikkelingen.

Banner week van de mki

Week van de mki

Elke dag inspirerende online bijeenkomsten voor mki-lidbedrijven van FME. Elke dag Lunch Breaks met andere directeuren van mki-lidbedrijven en elke dag een kennissessie met een andere FME-adviseur over een actueel thema.

Bekijk het programma van alle dagen
Sluiten