arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innoveer je uit de crisis met vernieuwing in product en op de productievloer | Week van de mki

Week van de mki vierkant

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

Meld je aan voor een of beide sessies.

11.00-12.00 uur: Fabriek van de toekomst

De markt en de vraag naar producten en diensten in veel gevallen veranderd en dat vraagt om vernieuwing op de productievloer. Welke nieuwe productietechnologieën zet je in? Welke innovatiestappen kun je zetten en hoe betrek je medewerkers hierbij? En hoe werk je samen met andere bedrijven,  kennisinstellingen en fieldlabs? Frank Donders, Business Development Manager bij FME en Eline Loven van FME Advies helpen je op weg met praktische handvatten om je eigen technologie roadmap vorm te geven.

12.00-13.00 uur: Lunch Break Henk Smid, directeur van Variass

Samen met FME-lid de CLB Groep ontwikkelde Variass in slechts drie weken The Distancer, een oplossing waarmee 1,5 meter afstand kan worden bewaakt in onder andere de geestelijke gezondheidszorg. Henk Smid van Variass deelt zijn ervaringen bij het tot stand komen van deze mooie innnovatie en geeft een digitaal kijkje in de keuken. Samen gaan we in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis als ’t gaat om product- en marktinnovaties.

Banner week van de mki

Week van de mki

Elke dag inspirerende online bijeenkomsten voor mki-lidbedrijven van FME. Elke dag Lunch Breaks met andere directeuren van mki-lidbedrijven en elke dag een kennissessie met een andere FME-adviseur over een actueel thema.

BEKIJK HET PROGRAMMA VAN ALLE DAGEN
Sluiten