arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Integrale aanpak voor thuiswerken

Online workshop/training

Na het volgen van deze workshop heb je zicht op de aspecten die van belang zijn om het thuiswerken structureel in te bedden in je organisatie met behoud van betrokkenheid en resultaat.

Inleiding

Hoe zorg je ervoor dat de medewerkers betrokken, tevreden, competent en vitaal blijven in tijden van corona en het vele thuiswerken? Wat moet je doen om thuiswerken te faciliteren? Hoe pas je de arbeidsvoorwaarden aan op het thuiswerken?

Jouw opbrengsten

In deze online workshop nemen we je mee in de aspecten die van belang zijn nu het thuiswerken steeds meer een structureel karakter krijgt. Aan de orde komen:

  • Impact op arbeidsvoorwaarden: Welke vergoedingen kun je toekennen? Hoe kun je omgaan met de reiskosten? Wat is de impact op het totale budget?
  • Hoe stimuleer je leiderschap op afstand? Hoe bereid je leidinggevenden voor op stimuleren van leiderschap bij medewerkers?
  • Hoe stimuleer je samenwerking tussen collega’s vanuit afstand? Hoe zorg je voor ontwikkeling van medewerkers op afstand? Hoe ga je om met het feit dat thuiswerken niet voor alle doelgroepen mogelijk is? Wat is de ideale balans tussen thuiswerken en werken op kantoor?
  • Hoe zorg je ervoor dat medewerkers vitaal blijven en goede balans houden in het werk?

FME-adviseurs

De workshop wordt gegeven door Martijn Jansen, Eline Loven of Jolanda Nieberg. Door de verschillende expertiseterreinen worden alle aspecten van het thuiswerken belicht en door hun ervaring bij verschillende bedrijven kunnen zij inspelen op de praktische toepassing voor jouw bedrijf.

Sluiten