arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Kick-off event Team Dutch Digital Delta

Webinar

Op 18 november 2020 tussen 13:30 en 16:30 organiseert Team dutch digital delta (Team ddd) het “Kick-off event Team dutch digital delta - naar impact en resultaat.” Een online event en middag vol kennis en informatie over ICT, samenwerking en de impact van digitalisering. Het kick-off is een onderdeel van het ECP Jaarfestival. Het jaarfestival vindt plaats van 17 tot en met 19 november en is vrij toegankelijk.

FME is partner van Team Dutch Digital Delta en FME voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink vertegenwoordigt de industrie in Topteam ICT. Dit doet FME omdat innovatie binnen de industrie en ICT bijna niet meer los van elkaar te zien zijn. Gezamenlijk werken wij aan de impact van de digitalisering op onze samenleving en industrie.

Smart Industry Fieldlabs

Het experimenteren met ICT innovatie en kennisuitwisseling vindt plaats binnen de Smart Industry Fieldlabs. Binnen de Smart Industry Fieldlabs zijn bedrijven en kennisinstellingen bezig met het samen innoveren, demonstreren en implementeren van digitale innovatie binnen een industriële setting. FME zet zich hier op in binnen Topteam ICT, omdat dit programma gericht is op het versneld digitaliseren van het mki in Nederland. Daar is nog een grote digitale winst te behalen en daar moeten ons samen voor inzetten.

Tijdens het kick-off event worden thema’s besproken over veilig data delen, cybersecurity, digital omscholen van medewerkers en het versterken van toekomstige netwerken door middel van IoT, Cloud en AI. Belangrijke thema’s binnen de industrie.

Het volledige programma vind je op de website van het ECP Jaarfestival.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten