arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Livestream: Een update uit Den Haag en Brussel

Webinar
Den Haag

Het zijn roerige tijden in onze politieke hoofdsteden. Met de publicatie van het hoofdlijnenakkoord en de kandidatuur van Dick Schoof als premier, begint het nieuwe kabinet vorm te krijgen. En met de Europese verkiezingen staat ook Brussel voor de nodige veranderingen. Tijd dus om de leden van FME en haar partnerbranches bij te praten over wat alle politieke ontwikkelingen betekenen voor de technologische industrie in Nederland. Dat doen we met een livestream op 25 juni, vanuit het eXperience Centre van Festo in Delft.

Aanmelden

Bordes

In de week dat het nieuwe kabinet – als ze de planning halen – op het bordes van Paleis Noordeinde staat in Den Haag, praat het Public Affairs team van FME je bij over wat je de komende tijd van het nieuwe kabinet kan verwachten, wat de plannen zijn voor de technologische industrie en wat de insteek is van de lobby die wij de komende tijd namens onze leden en branches zullen voeren.

Europese Commissie

Ook kijken we naar de nieuwe samenstelling van het Europees Parlement, wie er waarschijnlijk president gaat worden van de nieuwe Europese Commissie en wat dat gaat beteken voor het beleid dat in Brussel gemaakt wordt.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten