arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Masterclasses Business Basics in agrifood startups en scale-ups

AgroBots

Houdt jouw onderneming zich bezig met de agrosector te versterken, verbeteren en verduurzamen door slim te werken en gebruik te maken van technologie? En wil je jouw onderneming consistent en succesvol laten groeien? Dan zijn de gratis masterclasses van project agroBOTS iets voor jou.

De eerste masterclass in 's hertogenbosch start met een korte pitch van jouw businessmodel. De opzet voor deze presentatie ontvang je na aanmelding. Aan de hand van deze pitch en de ingevulde scan gaan we kijken waar jij nu staat met je onderneming en welke punten aandacht verdienen om een consistent en schaalbaar businessmodel neer te zetten.

Let op: het programma heeft een maximaal aantal deelnemers. Bij genoeg aanmeldingen worden extra sessies, in overleg met de deelnemers, ingepland.

100-dagenplan

De input die je 8 december verzameld, is het startpunt voor de vervolgsessie op donderdag 19 januari. Zet deze datum ook vast in je agenda. Die sessie werken we aan een concreet 100 dagenplan om succesvol te groeien. 

In het project agroBOTS bundelen FME, technologie-aanbieders, eindgebruikers, kennisinstellingen en andere netwerkorganisaties hun krachten om gezamenlijk de agrosector in Nederland te versterken en verduurzamen. Door het versnellen van innovatie, het vergroten van acceptatie van nieuwe technologieën en het verbinden van de agrosector en de technologiesector.
 

Meld je nu aan!

Masterclasses Business Basics in agrifood startups en scale-ups

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten