arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Nederland Maakt

Webinar
Nederland Maakt

Centraal in deze sessie staat de rol van digitalisering tijdens en vooral na de corona-crisis. Diverse valkuilen, maar ook kansen zijn zichtbaar geworden nu we onverwachts met een pandemie zijn geconfronteerd die de totale wereld op zijn kop heeft gezet. Het is tijd om wellicht ook anders naar de eigen organisatie te kijken; de dienstverlening, logistiek of het eigen product.

In navolging van het succes van de eerste Nederland Maakt (op 2 oktober 2019) organiseren NEVAT, FEDET, GMV, VNMI en FME opnieuw een groots event in 2021. Tenminste, als de coronamaatregelen het toelaten.

In aanloop naar de live editie willen wij je graag alvast een gratis digitaal voorproefje geven. Een serie digitale voorproefjes zelfs.

Thema van deze online sessie

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken?

We praten met Karel Kraaijeveld van ECI Solutions en Rolf Bos van PriceWaterhouseCoopers over de zogenaamde ‘digital supply chain’.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten