arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Netwerkevent Duurzame Bouw en Energiesystemen

CIC Rotterdam

Biedt jouw bedrijf een oplossing op het gebied van duurzame bouw en/of energiesystemen? Wil je ook op markten buiten Nederland het verschil maken met jouw innovatie en wil je meer te weten komen over waar de kansen liggen voor jouw technologie? FME organiseert in samenwerking met onder andere InnovationQuarter op 6 april dit netwerkevent. Ontmoet andere ondernemers met dezelfde ambities, kijk of je samen kunt optrekken en kom erachter aan welke events jullie (samen) kunnen deelnemen.

Programma

Informatiesessie Duitse markt

Ook Duitsland is in de ban van de energietransitie. Het land heeft ambities om zeer snel te gaan verduurzamen, en de leefomgeving speelt daarin een belangrijke rol. Wil jij weten waar in Duitsland de grootste kansen liggen en wil je, samen met andere ondernemers, meebeslissen over de internationale agenda voor Duitsland? Sluit dan om 14.00 uur aan en maak met ons een ‘deep-dive’ in de Duitse markt!

  • 14:00 uur - Welkom en introductie
  • 14:05 uur - Deep dive kansen en mogelijkheden in de Duitse markt door Adelphi, met de belangrijkste bevindingen uit het marktonderzoek dat in 2021 is uitgevoerd voor deze sector, inclusief kansen. En een update van de belangrijkste recente ontwikkelingen met betrekking tot duurzame bouw en energiesystemen in Duitsland, onder andere met betrekking tot de Duitse verkiezingsuitslag.
  • 14:25 uur - Verkennen van mogelijkheden voor handels- en innovatiebevordering
  • 14:35 uur - Q&A en brainstorm: wat heb jíj nodig om in Duitsland zaken te doen en hoe kunnen wij je het beste helpen?
  • 14:55 uur - Wrap up

Netwerkevent

  • 15:15 uur - Inloop netwerkevent
  • 15:30 uur - Opening netwerkevent: Welkom en presentatie
  • 15:40 uur - Overzicht internationale activiteiten: een kort overzicht van missies, beurzen en andere activiteiten waar jouw bedrijf de komende tijd aan deel kan nemen. Met aandacht voor onder andere De Verenigde Staten, Duitsland, De Nordics, ondertekening roadmap Nordics en mogelijkheid om als bedrijf aan te sluiten en een Q&A + voorkeur: waar wil jij met je bedrijf naar toe en waarom?
  • 16:15 uur - Netwerken: ga met andere ondernemers in gesprek over jullie internationale ambities en kijk naar de mogelijkheden om samen op te trekken
  • 18:00 uur - Einde event

Let op: je kunt je voor zowel de informatiesessie als het netwerkevent los aanmelden, maar natuurlijk ook voor allebei.

Logos Netwerkevent
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten